Kisvárda Master Good

2020.03.05. 09:11

Izraeli vendég járt a várdai fociakadémián

Izraeli vendégeket köszöntöttek hétfőn Kisvárdán, a Várda Labdarúgó Akadémián (VLA) – jelent meg a Kisvárda Master Good hivatalos honlapján.

Ze’ev Seltzer

Forrás: KISVARDAFC.HU

A delegációt vezető Ze’ev Seltzer korábbi 17-szeres válogatott futballista, több korosztály szövetségi edzője, a jelenleg a Maccabi Netanya utánpótlás szakmai vezetőjeként dolgozó szakember tartott előadást a VLA edzőinek.

Ze’ev Seltzer
Fotó: KISVARDAFC.HU

– Egészen kicsi korban, ötévesen elkezdjük nevelni a futballistákat, pontosabban tanítani, mert a cél az, hogy megszerettessük velük a sportágat, amit ők abban a korban még szórakozásként fognak fel. Korosztályos szinten jó eredményeket érünk el, de valamiért felnőttszinten nem akar jönni az igazi áttörés – mondta a 76 évesen is remek kondiban lévő Ze’ev Seltzer.

– Ragyogóak a kisvárdai lehetőségek, minden adott a minőségi munkához. Biztos vagyok benne, hogy a Kisvárda és jelenlegi klubom, a Maccabi Netanya együttműködése gyümölcsöző lesz – dicsérte vendéglátóit az izraeli szakember.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában