Szpari

2020.05.26. 09:52

Továbbra is edzőmeccsközpontú napok

A héten még edzenek a Szpari focistái, Patvaros Zsolt is távozik.

Az örökösföldi pályán edzenek a játékosok

Fotó: Pusztai Sándor

Edzés, edzés, edzőmeccs. A Szpari focistáinak marad ez a program. Az új vezetőedző, Gálhidi György irányításával az elmúlt héten is ez volt a program, amit egy Szolnok elleni megmérettetés színesített.

Megismerni a játékosokat

– Ezek amolyan edzőmeccsközpontú hetek, a legfontosabb az, hogy minél jobban megismerjük a játékosokat – kezdte érdeklődésünkre az elmúlt napok értékelését Gálhidi György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Próbálunk valami alaptaktikát gyakorolni, egyelőre még nem olyan igazán komolyak a tréningek. Továbbra is a játékosok megismerésén van a hangsúly.

– Kedden Szolnokra utazunk és ismét megmér­kőzünk velük. A tervek szerint ezen a héten még együtt dolgozunk – így Gálhidi György.

Egyelőre a keret megismerése a lényeges, és ennek már vannak kézzelfogható eredményei is, hiszen többen is távoztak a Szpariból. Szekszárdi Tamás, Danilo Pejovics és Forgács Dávid után a legújabb Patvaros Zsolt, aki télen érkezett, és három meccsen kapott lehetőséget.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában