labdarúgás

2020.07.19. 09:14

Tíz góllal avatták a semjéni pályát

Próbajátékos a várdaiaknál, megszületett Bumba kisfia, lét edzőmeccs a héten.

Fotó: Sipeki Peter +36(20)958-9928

Nagy nap volt a szombati a kállósemjéni focisták életében. Új pályát avattak a megyei másodosztályban szereplő klubnál. A premiernek megadták a módját, hiszen a megye élvonalbeli csapatát hívták meg. A nem túl kegyes, esős időben is sokan voltak kíváncsiak a Kisvárda Master Good elleni pályaavatóra, ami nem hozott meglepetést.

A kisvárdaiaknál négyen is dupláztak, a szakmai stáb tagjai közül pályára lépett Bodnár László és Erős Gábor. Volt egy próbajátékos is, mégpedig a Vasasből érkezett Lakatos László, aki balhátvéd. A semjéniek is a kapuba találtak, ám nem az ellenfelébe. A világ egyik legjobb női focistájának, Marozsán Dzsenifer unokatestvérének, Marozsán Zsoltnak az öngólja volt az utolsó találat.

A kezdés előtt Forrás Zoltán, a kisvárdaiak klubmenedzsere a játékosok aláírásával ellátott mezeket és ajándéktárgyakat adott át a mérkőzés előtt a hazai egyesület elnökének.

A kisvárdaiak hétfőn folytatják a felkészülést. Az elmúlt hétre felmentést kapott Claudiu Bomba. A remek román játékos Bukarestben várta a trónörökös világra jöttét. Pénteken aztán nagy volt az öröm, hiszen kisfiú érkezett Bumbáékhoz, mégpedig Amza Andrei. A klub honlapján megjelentek alapján a picur és az édesanyja is jól vannak.

A tervek szerint ezen a héten két edzőmeccs vár Lucasékra. Szerdán a Kazincbarcika látogat a Várkerti Stadionba, szombaton pedig a Lokinál vendégeskednek a szabolcsiak.


Labdarúgás: Edzőmeccs

Kállósemjén–Kisvárda Master Good 0–10 (0–6)

Kállósemjén, 400 néző, v.: Lipcsei M. Kállósemjén: Jenei (Petró) – Lábas (Bozsányi), Marozsán, Docsa (Marincsák R.), Kóth Á, Tóth Z. (Kiss), Szabó B. (Páll), Sándor K. (Mészáros), Tóth N. (Mihalovics), Mező (Juhász), Danó (Szabó D). Kisvárda: Dombó (Odincov, 46.) – Melnyik (Bodnár L., 46.), Ene (Karaszjuk, 46.), Rubus, Baranyai (Lakatos Cs., 46.) – Lucas (Erős G., 46.) Szimovics – Hej (Himics, 46.), Cukalasz (Horváth Z., 46.), Kovácsréti – Viana (Jelena, 46.).

Gól: Szimovics (5., 13.), Viana (26., 33.) Kovácsréti (41., 44.), Horváth Z.(48., 52.), Erős G., 78., Marozsán Zs. (öngól, 85.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában