Tour de Hongrie

2020.08.31. 09:05

A leghosszabb célegyenes

Hétfőn délután újabb útlezárásra lehet számítani Nyíregyházán. Augusztus 31-én érkeznek be a városba, a Tour de Hongrie verseny történetének leghosszabb cél­egyenesén tekernek majd a kerékpárosok hétfőn délután, és érkeznek a nyíregyházi Kossuth téri célba.

A 41. magyar körversenyen több mint száz versenyző rajtolt el szombaton. A harmadik szakasz hétfőn Karcagon kezdődik, és 182 kilométer után a Kossuth téren ér véget. A mezőny Oros felől érkezik majd Nyíregyháza központjába, ezért 16–17 óra között teljes útlezárásra kell számítani a 41-es főúton és az Orosi úton, és 15–18 óra között a Bocskai utca Inczédy sor és Hunyadi utca közötti szakaszán.

Hétfőn 6–20 óra között teljes útlezárás lesz a Bocskai utca Hunyadi utca és Kossuth tér közötti szakaszán, a Kossuth tér Bocskai utca és Luther utca közötti szakaszán, a Luther utca Kossuth tér és Zrínyi Ilona utca közötti szakaszán, a Samassa József tér Szabadság tér és Kossuth tér közötti szakaszán.

A versenyzőkre 16 óra 30 perc környékén kell számítani, nagyjából akkor ér be a mezőny a Kossuth térre.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában