úszás

2020.09.10. 11:26

Eredményesen tempóztak

A Nyíregyházi Fókák tucatnyi érmet nyertek Csongrádon.

Az éremhalmozó Nyíregyházi Fókák

Fotó: szakosztály

Csongrád-Csanád megyében versenyeztek a Nyíregyházi Fókák az elmúlt hétvégén. A XIII. Csongrádi Országos Senior Úszóversenyről ismét számos éremmel tértek haza az egyesület tagjai.

A hölgyeknél dr. Tóth Zsófia – első megmérettetésén – két ezüst- és egy bronz­érmet szerzett. A fiatal úszó néhány hónapja edz a jól összeszokott a csapattal.

Váltóban is villantottak

Az éremhalmozó Nyíregyházi Fókák | Fotó: szakosztály

A férfiversenyzők közül ezúttal is Cserés Miklós bizonyult a legeredményesebbnek, aki hat egyéni arannyal gazdagította éremkollekcióját, minden számot megnyerve korosztályában, amelyben rajthoz állt.

Cseh Imre négy első és három második helyezésével szintén sikeresnek bizonyult.

Bódi Szabolcs négy ezüst- és egy bronzéremmel, Hudáky Zoltán pedig egy arannyal, három ezüsttel és egy bronzzal bővítette a klub által gyűjtött medálok számát.

A Fókák két váltóban is képviseltették magukat, a verseny megkoronázásaként férfi vegyesben elért eredményükért korcsoportjukban a dobogó legfelső fokára állhattak fel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában