labdarúgás

2020.11.06. 09:22

Teszt után válogatottfoci

Ha minden jól megy, Zsomborék decemberben újra bizonyíthatnak.

Páll Zsombor

Fotó: Páll Zsombor archívuma

A hét elején háromnapos összetartáson vett részt a Tímár Krisztián vezette U18-as labdarúgó-válogatott, melybe a Sényő-Carnifex FC csatárát, Páll Zsombort, illetve a Nyíregyháza Spartacus játékosát, Herczku Alexet is meghívták. Előbbinek igen nehezen indult a válogatottkaland.

Meccs után utazott

Páll Zsombor | Fotó: Páll Zsombor archívuma

– Szombat dél körül hívtak, hogy bekerültem a válogatottba, de egy negatív koronavírusteszttel kellene érkeznem – elevenítette fel a múlt hétvége történéseit Páll Zsombor. – Mondtuk, hogy ennyi idő alatt már sajnos nem tudjuk megoldani. Vasárnap aztán meccs után hívták Imrő László edzőnket, hogy hétfő reggel hétre várnak Budapesten, és ott megcsinálják nekem a tesztet. Így aztán vasárnap este el is utazhattam, aminek nagyon örültem.

Zsombor elmondása szerint gyors, technikás játékosokat hívtak meg a 16 fős összetartásra. Neki sem kell persze szégyenkeznie, ebben az idényben 13 felnőtt NB III.-as bajnokin a kezdőben kapott lehetőséget és négy góllal hálálta meg a bizalmat, valamint a Vasasnak is betalált a Magyar Kupában.

Beszélgetés, edzések, mérések

– Hétfőn egyedül voltam a szobámban, nem mehettem ki, amíg nem jött meg a teszt­eredmény – mesélt a programról a Sényő 17 éves tehetsége. – Utána mindenkivel egyesével beszélgetett a két edző. Kérdezték, milyenek Sényőn az edzések, kíváncsiak voltak rá, hogy szerintem mi az erősségem és a gyengeségem, mik a rövidebb és a hosszabb távú céljaim. Második nap reggel méréseket végeztek rajtunk, majd délelőtt és délután is edzettünk, valamint szerda délelőtt tartottak még nekünk egy foglalkozást. Ezeken is folyamatosan mértek, adatokat vettek fel, amit a kluboknak elküldenek. Decemberben lesz egy újabb összetartás, addig is figyelnek minket.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában