kézilabda

2021.02.15. 09:49

Továbbra is pont nélkül a Nyíregyháza

Varga Lászlóék közel voltak ahhoz, hogy pontot szerezzenek Lajosmizsén.

BB

Varga László

Fotó: KM-archív

Szombaton az NB I/B Keleti csoportjának 12. fordulójában a Mizse KC vendége volt a Nyíregyházi KC alakulata. A két gárda fordított felállásban január utolsó előtti napján találkozott egymással, akkor egy gólokban gazdag mérkőzésen a lajosmizseiek nyertek. A nyíregyházi találkozóval ellentétben ezúttal jól kezdtek Varga Lászlóék, nem hagyták meglépni vendéglátójukat. A fél­idő derekán azonban összekapta magát a hazai csapat, fokozatosan növelte előnyét, amelyből a játékrész hajrájára faragott ugyan a szabolcsi alakulat, de a Lajosmizse egy bravúros időn túli szabaddobással hozzátett még egyet.

A vége nem a játékról szólt

Fordulás után feljavult a Nyíregyháza teljesítménye. Feszesen, keményen védekeztek, és formás támadásokat vezettek, fokozatosan közelítettek ellenfeleikhez, utolérni azonban nem sikerült őket. Az utolsó perc azonban nem a játékról szólt, egy kakaskodást követően a hazaiaknak egy kétperces büntető mellett egy azonnali piros lapot osztott ki a játékvezető, míg a nyíregyháziaknál Munkácsi Robin és Varga László kapta meg a harmadik kétperces büntetését és az azzal járó piros lapot.

A Nyíregyházi KC szombaton a Vecsés ellen folytatja a sorozatot.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában