Mennyei megyei II.

2021.03.27. 19:08

„Hiába küzdünk, akarunk, a gólszerzés nem megy”

A megyei II. osztály szombati eredményei.

Km

Forrás: illusztráció / archív

Megyei II. Pannónia Zrt. csoport

Tiszalök-Kálmánháza 1-4 (1-2)

Tiszalök, zárt kapu mögött, v.: Rácz.

Tiszalök: Szombati – Fábián (Majoros), Puncsák, Balogh, Cseh, Lakatos, Kiss R. (Kiss T.), Aszalós, Bacskai, Jónás (Palencsár), Gál. Edző: Magyar Gergely.

Kálmánháza: Kanócz – Bene, Halastyák, Dávid (Matejkó), Nagy, Kotricz (Takács), László, Horváth (Ádám), Fekete, Sramkó, Korsoveczki. Edző: Kotricz Zoltán.

Gól: Cseh, illetve Halastyák, Nagy, Kotricz, Fekete.

Magyar Gergely: – Gyenge játékvezetés mellet, az ellenfél négyszer jutott el a kapunkig és így ki is kaptunk. Hiába küzdünk, akarunk, a gólszerzés nem megy.

Kotricz Zoltán: – Őszintén szólva nem játszottunk ma túl jól. Az első félidő első 20-25 perce gyengére sikerült, a Tiszalök nem érdemtelenül szerezte meg a vezetést. A csapat erejét mutatja, hogy még az első félidőben fordítani tudtunk. A második félidőben jól váltottunk, és nem érdemtelenül nyertük meg a meccset. További sok sikert kívánunk a hazaiaknak.

Kelet-Magyarország csoport

Csengersima-Nyírvasvári 4-2 (3-0)

Csengersima, zárt kapuk mögött, v.: Lucsik.

Csengersima: Szabó D. – Domokos (Varga), Korponai, Horváth, Szabó I., Mona, Asztalos, Kerekes (Bandula), Dávid, Volkán (Balogh), Halász. Edző: Volkán Roland.

Nyírvasvári: Szegedi – Karczub, Kovács, Pető, Csiszár, Baráth J., Lehoczky, Baráth D., Virág (Pelyák), Polacsek (Paulik), Serbán (Sivadó). Edző: Pelyák Miklós.

Gól: Dávid 4, illetve Asztalos (öngól), Csiszár. Ifi: 7-2.

Volkán Roland: -

Pelyák Miklós: – A mai napon jobb volt a hazai csapat, gratulálunk nekik. Dolgozunk tovább.

Tisztaberek-Sonkád 7-1 (2-1)

Tisztaberek, zárt kapuk mögött, v.: Harsányi.

Tisztaberek: Gergorics – Papp (Molnár K.), Molnár Róbert, Mester, Juhász, Molnár Roland (Kosztya), Bencze, Tóth, Bodó, Jóni (Szilágyi), Garda. Edző: Mester Attila.

Sonkád: Geiger – Ignácz, Gyurkó, Erdődi (Fóri), Siket, Varga, Tóth (Szakács), Botos (Varga), Horváth, Németh, Nagy. Edző: Homoki Endre.

Gól: Jóni, Szilágyi 3-3, Molnár K., illetve Botos. Ifi: 9-0.

Mester Attila: – Nem volt ekkora különbség, de az utolsó húsz percben sikerült ilyen nagy arányú győzelmet aratni. A jól beszálló cseréknek is köszönhető ez a mai győzelem.

Homoki Endre: – Az első félidőben partiban voltunk. A második félidőben hibát-hibára halmoztunk, és húsz perc alatt el is ment a mérkőzés.

Vámosoroszi-Szatmárcseke 5-0 (3-0)

Vámosoroszi, zárt kapu mögött, v.: Balogh.

Vámosoroszi: Nagy – Bakó, Bornemissza, Hadi (Somogyi T.), Rigó, Banga, Imre, Róka, Juhász (Somogyi R.), Márton, Szabó A. Edző: Riskó Tibor.

Szatmárcseke: Juhász – Kóczé, Algács, Edgár I., Kövesligeti, Hadadi, Algács Edgár II. (Mursa), Sztáraszta, Algács M., Mándi Z., Mándi Zs. (Horváth), Császár (Bozsányi). Edző: Hadadi Ferenc.

Gól: Szabó A.2, Imre, Juhász, Somogyi R. Ifi: 2-3.

Riskó Tibor: – Úgy néz ki, a meglepetés a reklám utánra marad, sőt, a végére megtanultunk futballozni is. A csapat osztozik az Algács család fájdalmában. Isten veled, Leo, nyugodj békében, öreg harcos!

Hadadi Ferenc: – Ezek is mi vagyunk, ha reggelig játszunk, akkor se tudtunk volna gólt lőni. Gratulálok az ifiknek a győzelemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában