Az én Eb-m: Bazsó Brúnó, a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabdázója

2021.06.14. 09:30

A kosaras álma valóra válhat szombaton

Bazsó Brúnó a helyszínen szurkol majd a válogatottunknak.

MK

Bazsó Brúnó

Fotó: bluesharks, pixabay

Életre szóló élményekben gazdag hetei vannak Bazsó Brúnónak, a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabdázójának, hiszen azok után, hogy május végén bajnoki címet szerzett és az élvonalba jutott a Cápákkal, napokon belül a magyar labdarúgó-válogatottnak szurkolhat a Puskás Arénában.

Henry volt a kedvenc

– Nagyon vártam az Európa-bajnokságot, és különösen izgatott vagyok a mi meccseink miatt – fogalmazott Bazsó Brúnó. – Egyik álmom volt, hogy kijussak egy ilyen rendezvényre, örülök, hogy sikerült jegyet szereznem, és annak is, hogy pont a franciák elleni összecsapásra. Kis korom óta szeretem őket ­Thierry Henry miatt, ő volt a kedvenc játékosom.

– Baráti társasággal, főként szombathelyiekkel megyek a találkozóra – árulta el a kosaras. – A portugálok elleni meccset még itthonról nézem, valószínűleg arra is összegyűlünk többen, és a távolból szurkolunk a magyaroknak. Egyet sajnálok, hogy Szoboszlai Dominik nem lesz ott az Eb-n, mert az ő játékát különösen megnéztem volna.

– A mieink és a szerintem legesélyesebb franciák mellett szimpatikus az olasz, illetve Cristiano Ronaldo miatt a portugál csapat. Ezeket az együtteseket szoktam követni a világeseményeken – tette hozzá Bazsó Brúnó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában