Röplabda

2021.07.20. 08:06

Munkába állnak az extraligás röplabdázók

Szerdán sajtótájékoztatót tart a Fatum-Nyíregyháza.

ML

Elröppentek a hetek, vége a szabadságnak. A Fatum-Nyíregyháza extraligás női röplabdacsapatának új játékosai már megérkeztek új csapatukhoz.

Igazoltan hárman vannak távol. Tóth Fruzsina a magyar válogatottal hétfőn utazott Isztambulon keresztül Bakuba. Heim Gábor gyógytornász szintén a nemzeti csapattal van, míg a Nikola Radosova a szlovák válogatottal készül.

A többiek viszont sorra érkeztek hétfőn délelőtt a Continental Arénába. Így a horvát Katarina Glavinic, a francia Aurelia Ebatombo, a brazil Ana Tiemi Takagui, a Franciaországból hazatért Dékány Bernadett, a Szatmárnémetibe való Vajda Beáta, valamint a Kaposvárról érkező Bodovics Hanna. Itt volt egy megbeszélés, kedden pedig már indul a félkészülés. Délelőtt konditeremben lesz foglalkozás, aztán délután előkerülnek a labdák, és beindul a szezon. Egyelőre csak az edzéssekkel, a tervekről, a programról szerdán tart játékoztatást a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában