Hübner Nyíregyháza BS

2021.08.31. 10:05

Nem lesz a nyíregyháziak játékosa az eltűnt amerikai kosaras

A Hübner Nyíregyháza BS új, negyedik légiós után néz.

KM

Fotó: illusztráció: pixabay

Az NB I/A csoport következő idényére készülő Hübner Nyíregyháza BS közleményben tudatta, hogy mégsem lesz a játékosa Alex Reese.

Az amerikai kosarasnak augusztus 22-én kellett volna megérkeznie, ám már az azt megelőző héten jelezte, hogy útlevele lejárt.

A játékos nem reagál

Másnap újra jelentkezett, hogy mégis rendelkezik új, érvényes útlevéllel, amelyről dokumentációt is küldött a klubnak, ám a játékos ismét jelentkezett, mert állítása szerint nincs a birtokában útlevele, ezért intézkedik egy újabb csináltatásáról.

„Klubunk haladéktalanul intézkedett a repülőjegy átfoglalásáról, ám a játékos azóta elérhetetlen, semmilyen kommunikációs felületen, többszöri megkeresésre sem reagál, és az utazását sem kezdte meg – áll a Hübner Nyíregyháza BS közleményében.

– Itt szeretnénk jelezni, hogy a játékost képviselő ügynökség, végig mindenben segítőkész partner volt, de ők sem tudtak érdemben reagálni a kialakult helyzetre, hiszen a játékos együttműködése nélkül ez lehetetlen volt. Mindezek fényében úgy döntöttünk, hogy nem tartunk igényt a játékos szolgálataira, pótlásáról már megkezdődtek az ilyenkor szükséges intézkedések”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában