Fiatalok focija

2024.04.25. 08:45

Gól nélkül zárult a tizenhét évesek megyei derbije

A várdaiak szomorú szerdája, ez a tarpai ötös elégtelent jelent.

Az U17-eseknél gól nélkül végződött a nyíregyháziak (fehérben) kisvárdai vendégjátéka

Fotó: kisvaradafc.hu

Megyebeli csapataink felemásan szerepeltek a különböző osztályú és korcsoportú fiú focibajnokságok hétvégi köreiben. A 19 esztendősöknél a Várda Labdarúgó Akadémia meccsét elhalasztották, a szintén a kiemelt csoportban szereplő Tarpa SC egy ötöst kapott Újpesten. Az alapcsoportban a Nyíregyháza Spartacus kikapott a vendég békéscsabaiaktól.

A kiemelt 17 éveseknél megyei rangadót játszottak Kisvárdán, ahol a hazaiak gól nélküli döntetlennel zártak a Szparival.

Az U16-ban a várdaiak kedden fogadták a felcsútiakat és sajnos kikaptak. Az U15-ben a várdaiak ikszeltek Diósgyőrben, miként a Szpari itthon az alapcsoportban listavezető Pécsiekkel.

A 14 éveseknél a Várda LA biztosan nyert a DVSC ellen, a Szpari viszont kikapott a vendég újpestiektől. Szerdán a Várda LA előrehozott meccsen Szombathelyen lépett pályára és vereséget szenvedett.

Az U13-ban a várdaiak hétvégi meccsét szerdára halasztották, ezen sajnos a mieink kikaptak a vendég Diósgyőriektől. A Szpari nyert a vendég DEAC ellen. Az U12-ben a kisvárdaiak nyertek a DVTK ellen, míg a DEAC visszavágott és győzött a Szpari ellen.

U19. Kiemelt csoport

Újpesti TE-Tarpa SC 5-0

Tarpa SC: Bukrejev (Hapon) - Hahijev, Szlobodianyik (Henkel), Horbatov, Startan, Savenko (Csihrinyul), Makszimenkó, Zakalik, Shved, Moroz (Lizanetc), Csutora (Szamos). Edző: Vologyimir Kulyk.

Gól: Tóth (39.), Kruppai (44.), Futsek (65., 82.), Kéri (85.).

Következő meccs: Április 28., vasárnap, 13: Tarpa-Várda LA.

Alapcsoport

Nyíregyháza Spartacus - Békéscsaba 0-1 (0-0)

Spartacus: Sarkadi - Kárpátfalvi, Lakóczi, Takács, Tóthszegi (Turóczi), Tóth M., Szőke, Tóth N., Forgó (Ferenczi), Bakó (Ur), Lupsa (Halász).Edző: Gyurovics Zsolt, Kiss Gábor.

Gól: Balázs (49.).

Következő meccs: Április 27., szombat, 12: BVSC-Szpari.

 

U17. Kiemelt csoport

Várda Labdarúgó Akadémia–Nyíregyháza Spartacus 0–0

Várda LA: Nagy B. – Szirenko, Mavrodij, Molnár M. (Csarkó, 79.), Vass P. (Barati, 39.), Fedorov (Rudik, 39.), Prjamov, Borovszkij, Kozma Zs. (Csáki G., a szünetben), Csengeri, Veprik. Edző: Belényesi Miklós.

Spartacus: Barancic- Dankó,Tran Ba, Molnár (Jakab), Máté- Melich, Berezhnoi ( Pataki), Bora- Hegedűs ( Sándorfi), Nagy, Bagoly.Edző: Tudja Dávid

Kiállítva: Borovszkij (90+4.).

Belényesi Miklós: – Ismét bebizonyosodott, hogy rúgott gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Sajnos sok játékos nagyon gyenge teljesítményt nyújtott, de ennek ellenére az a három-négy ember, aki jól játszott, simán meg tudta volna nyerni a mérkőzést. Ezen nincs mit mellébeszélni, szégyenteljes volt az egész!

Következő meccsek: Április 27., szobat, 10: Paks-Várda LA. 12: Szpari-Honvéd ( Városi Stadion)

 

U16. Kiemelt csoport

Várda Labdarúgó Akadémia-Puskás Akadémia. 1-2 (0-2)

Várda LA: Mihajljuk – Horvát, Bac (Badari), Levrinec (Buda), Knisz, Amászta, Veprik (Bobal), Fedor, Jazsik, Lics (Király) Lupij. Edző: Csernijenko Ruszlan

Gól: Amászta (72.), illetve Varga (7.), Kőfalvi (21.).

Csernijenko Ruszlan: – Nagyon álmosan kezdtük a mérkőzést, a harmincadik perc körül ébredtünk csak fel, addig ezt kihasználta a Puskás, és akkor már kettő nullra vezetett. Aztán az első félidő végétől átvettük az irányítást, a góllal még közelebb jöttünk, akkor már mindent megtett a csapat legalább az egyenlítésért, de a futball az ilyen, a helyzetek megvoltak, ám most nem tudtuk azokat kihasználni.

Következő meccs: Április 27., szombat, 14: Várda LA-MTK.

Alapcsoport

Következő meccs: ZTE-Nyíregyháza Spartacus (Május 11.)


U15. Kiemelt csoport

Diósgyőri VTK- Várda Labdarúgó Akadémia 1–1 (1–1)

Várda LA: B. Herc – Volvacs, Osztroha (Szarvas), Fidler, Fodor (Harsányi), Hodovanec, Nagy, Szencsenkov, Birov (Gombkötő), Pilipjuk, Kiss. Edző: Törtei Tamás.

Gól: Osztroha. (öngól, 37.), illetve Fodor Á. (21.).

Törtei Tamás: – Sajnálom, hogy otthagytunk két pontot, de ilyen a foci. Harmincöt percig az történt a pályán, amit mi akartunk, majd adtunk egy ajándék gólt az egyébként különösen viselkedő hazaiaknak. Ezt követően a második félidőben már nem sok futball volt. Kapkodás és rengeteg hiba jellemezte a csapatot. Be kell érnünk egy ponttal.

Következő meccs: Április 26., péntek, 13: Várda LA-Honvéd.

Alapcsoport

Nyíregyháza Spartacus - Pécsi MFC 1-1 (1-1)

Spartacus: Dudás - Novák B, Jeles, Kondor, Majoros, Kiss, Hatházi, Kranyik (Böszörményi), Szenes, Király, Takács (Uray). Edző: Sándor Dávid

Gól: Takács (14.), illetve Gyánó (11-esből, 39.).

Következő meccs: Április 27., szombat, 14: Kelen SE-Szpari.

Az U15-ben a Szpari gólját Takács Máté szerezte.
Fotó: Mán László


U14. Kiemelt csoport

Várda Labdarúgó Akadémia–DVSC 2–0 (0–0)

Várda LA: Arutyin – Dovhanics (Helmeczi), Suba, Gyarmati (Száraz), Dovbak (Jurik), Szitnik, Tiscsenko (Peti), Hizsnjak, Kovbaszjuk, Hadházi (Tkacs), Dzsatalov (Licz). Edző: Katona György

Gól: Hadházi (46.), Gyarmati (52.).

Katona György: – Az utóbbi idők hozzáállása egy pillanatig nem volt érezhető, most teljes elánnal vetette bele magát mindenki a mérkőzésbe. Ennek, és az akaratnak köszönhető a siker, ami teljesen megérdemelt volt a látottak alapján. Gratulálok mindenkinek!

Következő meccs: Április 27., szombat, 12: Ferencváros-Várda LA.

Alapcsoport

Nyíregyháza Spartacus - Ujpesti TE 0-1 (0-1)

Spartacus: Ágoston - Dankó, Tasnádi (Gál), Császár, Lőrincz, Nagy (Czifra), Villas (Varga), Papp (Szász), Ferencz (Turoczi), Csáki, Madura (Gönczör).Edző: Magyar Gábor. Gól: Ferencz-Tapaszi (33.).

Következő meccs: Április27., szombat, 12: BVSC-Zgló-Szpari.

 

U13. Észak-keleti csoport

Várda Labdarúgó Akadémia–Diósgyőri VTK 1–6 

Várda LA: Halász – Szmilnjak, Skurak, Kulik, Csendes, Povhanics, Szpivák, Licz, Simkiv. Cserea: Szvisztyunov (kapus), Sajtos, Takács, Popovics, Németh, Kapitány. Edző: Oláh Levente

Gól: Kulyk (8.), illetve Tóth (3., 47., 55.), Bárány (24.), Varga (31., 35.).

Oláh Levente: – Hatalmas egyéni hibákat vétettünk, négy gólt rúgattunk az ellenfelünkkel. Ezek a hibák nagyon megfogták a csapatot, ami rányomta a bélyegét a játékunkra. Próbáltuk játszani, de a mai napon nem voltunk elég jók, a DVTK csapata megérdemelten nyert!

Következő meccs: Április 27., szombat, 13: Mezőkövesd-Várda LA.

Nyíregyháza Spartacus - Debreceni EAC 6-3

Spartacus: Cservenyák (Varga)- Nagy B ( Nagy Levente), Kicsák, Balla (Muskóczki), Nagy Lóránt ( Nagy Zs), Kosztyu, Oláh (Száfta), Kenyeres, Sallai M (Ferenczi) Edző: Marcsek Zoltán.

Gól: Nagy L. (10.), Salla M. (18., 47., 48.), Kosztyu L. (74.), Kenyeres (78.), illetve Bacsa (46.) Bényei (59.), Lakatos (77.).

Következő meccs: Április 27., szombat, 11: DVTK-Szpari. 13: Mezőkövesd-Várda LA.

 

U12. Észak-keleti csoport

Várda Labdarúgó Akadémia–Diósgyőri VTK 2–0

Várda LA: Éles – Obsitos, Varga, Balogh, Németh, Vaszilykiv, Nagy, Osztroha, Sztolykó. Csere: Mészáros (kapus), Koszta, Nagy, Szabó, Fráter, Illés. Edző: Baksa Zoltán

Gól: Németh (29. és 75.).

Baksa Zoltán: – Végig a mi akaratunk érvényesült, ellenfelünknek egy távoli kaput eltaláló lövésen kívül nem igazán volt helyzete. A megbeszélteket maximálisan betartotta a csapat minden tagja, végig koncentráltak voltunk. Párharcainkat nagy százalékban meg tudtuk nyerni, ami az egyik kulcsa volt a győzelmünknek. Adódó lehetőségeinknél, ha koncentráltabbak vagyunk, akkor nagyobb különbségű is lehetett volna a végeredmény. A győzelem teljesen megérdemelt, gratulálok a csapatnak!

Következő meccs: Április 27., szombat, 11: Mezőkövesd-Várda LA.

Nyíregyháza Spartacus - Debreceni EAC 1-3

Spartacus: Bukovinszki (Ágoston) - Tamás (Czidor), Spekker (Nagy), Varga (Kovács) - Barta (Sinka), Hatházi (Sipos), Szabó (Papp) - Seregi (Hengsperger), Major (Fodor). Edző: Majoros Ádám

Gól: Barta (50.), illetve Sinka (18.), Orbán (31., 75.).

Következő meccs: Április 27., szombat, 11: DVTK-Szpari.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában