megyei II.

2021.09.24. 09:31

„A múlt heti fiaskó után rendet kellett tenni a fejekben” – Tippeltek a szakvezetők

A megyei II. osztály 5. fordulóját rendezik a hétvégén.

Fotó: Sipeki Péter

Gémtech csoport

Tippel: Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője.

Sonkád (5.)–Ópályi (7.): – Úgy néz ki, a Sonkád most hazai pályán veszélyes, de Ópályinak is jó csapata van, döntetlent tippelek.

Csengersima (1.)–Tisztaberek (10.): – A Csengersima lendületbe jött, otthon tartja a három pontot.

Nagydobos (9.)–Kocsord (6.): – Két olyan csapat találkozik, amelyik formán kívül van egyelőre. Remélem, a Nagydobos ismét a tavalyi formáját hozza és megnyeri a mérkőzést.

Nyírcsaholy (8.)–Encsencs (13.): – A Csaholy javítja a múlt heti hibáját és bármilyen nehezen is, de otthon tartja a három pontot.

Nyírvasvári (3.)–Milota (11.): – A Milota szimpatikus csapat benyomását keltette múlt héten, de szerintem megdobban a vasvári szív és a hazaiak győznek.

Vámosoroszi (4.)–Szatmárcseke (14.): – Csekén edzőváltás volt a héten, nem lehet tudni, ez milyen változásokkal jár, de a Vámosoroszi megnyeri a meccset.

Nyírbéltek (2.)–Nábrád (12.): – Mindenképpen szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője.

Tiszavasvári (4.)–Kállósemjén (1.): – Hazai pályán a Vasvári mindig jó formát mutat, bízom benne, hogy meg is lepi a Semjént.

Ófehértó (12.)–Rakamaz (7.): – Döntetlent várok ezen a mérkőzésen.

Nagykálló (8.)–Tiszalök (10.): – Két, azonos képességű csapat játékában talán a hazai pálya előnyt jelenthet, így nagykállói sikert tippelek.

Geszteréd (14.)–Nyíribrony (13.): – Mindkét csapatnak nagyon nagy szüksége van a pontokra, döntetlent várok ezen a meccsen.

Biri (6.):–Kálmánháza (2.): – Úgy gondolom, nehéz mérkőzésre számíthat a kálmánházi alakulat, a hazai pálya, a körülmények és Dankó Zsolti mentalitását ismerve hazai győzelmet várok.

Baktalórántháza (5.)–Nyírlugos (11.): – Hazai sikert tippelek.

Kótaj (3.)–Apagy (9.): – A múlt heti fiaskó után rendet kellett tenni a fejekben, bízom a csapatom formájában, győzelemre törekszünk.

Nyírerdő csoport

Tippel: Sajtos András, a Ladányi TC edzője.

Gergelyiugornya (2.)–Nyírkarász (7.): – Két, jól felkészített csapat mérkőzésén döntetlent tippelek.

Szabolcsveresmart (12.)–Pátroha (1.): – Pátroha jól szerepelt az elmúlt mérkőzéseken, de Veresmarton meg kell izzadnia ha pontot vagy pontokat akar szerezni.

Jéke (11.)–Újdombrád (4.): – Mindkét csapattal találkoztunk már bajnoki mérkőzésen. Az Újdombrád egységes, masszív csapat, de a jékei fiatalok nehogy borsot törjenek az orruk alá!

Kék (13.)–Fényeslitke (14.): – Két, azonos képességű csapat meccsén az eredmény háromesélyes.

Vaja (3.)–Tiszakanyár (6.): – Vaján minden csapatnak nehéz dolga van, ez alól Kanyár sem kivétel, Vaja otthon tartja a három pontot.

Záhony (5.)–Tuzsér (9.): – Ha Szabó Pisti csapata szeretne elmozdulni jelenlegi helyzetéből, gólt, gólokat kellene szereznie, de úgy gondolom, hogy a Gombkötő testvérek és csapatuk szeretné ezt megakadályozni. Döntetlenre tippelek.

Ajak (10.)–Ladányi TC (8.): – Az újonc otthonában nehéz mérkőzésre számítok, de mindent megteszünk, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában