megyei II.

2021.09.03. 10:00

Megye kettő tippelő – „Örömteli lenne, ha Laciék pontot tudnának csípni, de erre az esély elenyésző”

A labdarúgó megyei II. osztály 2. fordulója következik a hétvégén.

Fotó: Sipeki Péter

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője.

Tiszalök (11.)–Kálmánháza (2.): – Tiszalök szeretné szurkolóival felejtetni múltkori kisiklását, ezért hazai győzelmet tippelek.

Rakamaz (13.)–Biri (8.): – A Biri sajnos nem tudott bemutatkozni, míg a Rakamaz szerintem jobb formában van és otthon tartja a három pontot.

Kállósemjén (9.)–Geszteréd (12.): – Az előző idény bajnoka nem botlik otthon.

Apagy (6.)–Ófehértó (10.): – Az Apagy jól igazolt, és mindent megtesz a győzelemért.

Baktalórántháza (4.)–Tiszavasvári (14.): – A Baktát nem ismerem ebben a csoportban, de úgy gondolom, otthon tartja a három pontot.

Kótaj (3.)–Nyíribrony (5.): – Kótajnak sem lesz gondja, tutira behúzza a mérkőzést.

Nyírlugos (1.)–Nagykálló (7.): – Itthoni környezetben mindent megteszünk a győzelem érdekében.

Nyírerdő csoport

Tippel: Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese.

Tuzsér (10.)–Nyírkarász (9.): – A Nyírkarásznak majdnem sikerült meglepetést szereznie az elmúlt fordulóban, a Tuzsér egy fiatal, hajtós csapat. Döntetlen körüli eredmény lesz.

Pátroha (2.)–Jéke (11.): – A Pátroha az egyik meghatározó tagja az osztálynak, sajnos a legfőbb bástyáját elveszítette, de hazai győzelmet várok.

Tiszakanyár (4.)–Ajak (6.): – Az újonc jól kezdte a bajnokságot, míg a Kanyárnak úgy ér valamit a jékei győzelme, ha most hazai pályán is nyer.

Ladányi TC (13.)–Fényeslitke (12.): – Az első fordulóban meggyőződtünk róla, hogy a Fényeslitke harcos csapat, viszont gondolom, a Ladány otthon szeretné megszerezni pontjai nagy részét, így hazai győzelmet tippelek.

Vaja (5.)–Szabolcsveresmart (7.): – A Vaja az osztály egyik legjobb csapta, de Jándék Patrik miatt is Szabolcsveresmartnak drukkolok.

Záhony (8.)–Újdombrád (1.): – A Záhony is meghatározó csapat az osztályban, viszont az Újdombrád nyáron nagyon jól erősített. Mind a háromfajta eredményt elképzelhetőnek tartom.

Gergelyiugornya (3.)–Kék (14.): – A Kék egy fiatal társaság, amely a jövő csapata lesz. Mi szeretnénk hazai közönség előtt győzelemmel bemutatkozni és megörvendeztetni szurkolóinkat.

Gémtech csoport

Tippel: Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője.

Szatmárcseke (14.)–Sonkád (13.): – A Cseke érzésem szerint nem fog hibázni hazai pályán.

Tisztaberek (2.)–Nyírcsaholy (7.): – A hazaiaknak oda kell tenniük magukat, ha egyáltalán pontot akarnak szerezni, mert ez a csaholyi csapat nem a tavalyi, viszont Tisztabereken egy mérkőzés sem egyszerű. Döntetlen.

Kocsord (9.)–Nyírvasvári (1.): – A vendéggárda, ahogy tavaly, úgy ebben az évben is stabil csapata lesz a bajnokságnak, ha a hazaiak lelkesek, fegyelmezettek lesznek, érzésem szerint begyűjthetik a pontokat. Hazai!

Csengersima (6.)–Milota (11.): – Örömteli lenne, ha Laciék pontot tudnának csípni, de erre az esély elenyésző – bár láttunk már csodát. Hazai!

Ópályi (3.)–Nábrád (4.): – Garda Peti cimboránk miatt a vendégeknek szorítunk, viszont otthon az Ópályi valószínűleg nem fog hibázni. Hazai!

Encsencs (12.)–Nyírbéltek (5.): – A hazaiak biztosan ki akarják javítani a múlt heti botlásukat, de a nyár során csak jókat hallottam a vendégekről. Döntetlen!

Vámosoroszi (8.)–Nagydobos (10.): – Mindenekelőtt köszönettel tartozunk Ernőéknek, hogy belementek a módosításba, bárhogy is alakul a mérkőzés kimenetele. Nagyon fiatal és gyors csapat a Dobos, amely bárhol, bármikor képes pontokat szerezni, ezt az előző idényben is bizonyították. Nekünk viszont csak egyetlen egy eredmény elfogadható hazai pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában