NB III.

2021.11.03. 08:30

Simán hozták a kötelezőt Valerék

A Kisvárda II. büntetőt hibázott, de így is három ponttal tért haza.

BB

Kapacina Valer duplázott a Hidasnémeti ellen

Fotó: Km-archív

Az elmúlt fordulóhoz hasonlóan vasárnap ismét nyert mindkét harmadik vonalbeli csapatunk. A Sényő-Carnifex FC a Hidasnémetit fogadta és Kapacina Valer duplájával már az első félidőben nagyot lépett a győzelem felé, majd Vámos hajrában szerzett találatával tette biztossá sikerét.

Kézben tartották a mérkőzést

– Mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek – kezdte értékelését Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros egyik tagja. Tudtuk, hogy nehéz lesz, és a bőrünkön is tapasztaltuk, hogy ebben a szezonban minden egyes pontért mindenki ellen meg kell szenvednünk. Ez kivétel volt ebben a sorban, de ezt a győzelmet sem adták könnyen. Sikerült az első félidőben kétgólos előnybe kerülnünk, az öltözőben azt beszéltük, hogy próbáljuk ezt megtartani és lehetőség szerint akár növelni is, hogy biztos legyen a három pont. Végig kézben tartottuk az irányítást, a mi akaratunk érvényesült, külön öröm, hogy kapott gól nélkül sikerült ezt megtennünk – zárta Fiumei Viktor.

A Kisvárda II. a Békéscsaba második számú csapatának vendége volt és a rétköziek már a második percben előnybe kerültek Czérna találatával, amelyet negyedóra elteltével meg is duplázott a fiatal támadó.

– Jól kezdtük a mérkőzést, mert az elején sikerült két gólt is szereznünk, ez a folytatásra kellő magabiztossággal vértezte fel a csapatot. Aztán több alkalmunk is adódott arra, hogy megrúgjuk a harmadikat, de nem éltünk a lehetőségeinkkel, sőt, a fél­idő végén tizenegyest is hibáztuk. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a hazaiak egyre többet kockáztattak és a második félidő derekán találtak is egy gólt. Onnantól kezdve elég nehéz lett, mert a csabaiak mindent egy lapra feltéve támadtak és bizony volt egy-két meleg szituáció. Összességében meggyőző játékot mutattunk, nagy különbség volt a két csapat között, sajnos azonban ezt gólokban nem tudtuk realizálni – tekintett vissza az összecsapásra Kocsis János, a Kisvárda II. edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában