Megyei II.

2022.01.14. 09:47

A bajnoki címre hajt a Kállósemjén

Nyáron okos döntést hoztak az osztályváltással kapcsolatban.

BB

A sárga felsős Kállósemjén mindig csak a következő feladatra koncentrál

Fotó: Km-archív/Pusztai Sándor

A Kállósemjén az előző kiírásban a Szpari második számú csapatát megelőzve veretlenül nyerte meg a megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoportját, a csapat azonban nem vállalta az osztályváltást, így ebben a szezonban is a megye kettőben vitézkedik Vologyimir Ovszijenko játékos-edző gárdája. Nem is akárhogy, Hamza Tamásék az első hat meccsüket úgy nyerték meg, hogy még gólt sem kaptak, pazar sorozatuknak októberben az Apagy vetett véget. 

 

Az akarattal nem volt gond

 

Ezen kívül még egy pontot veszítettek, a nagy rivális Kótaj otthonában döntetlenre végeztek. Ezzel a teljesítménnyel pedig 34 pontjukkal az élről várják a március eleji folytatást. 

– Okos döntést hoztunk a nyáron azzal, hogy nem vállaltuk a megye egyes küzdelmeket, mert úgy éreztük, hogy a csapatunk nem volt készen az osztályváltásra. Így maradtunk a megyei másodosztályban, de céljaink nem változtak, ismét szeretnénk az élen végezni – fogalmazott az együttes játékos-edzője, Vologyimir Ovszijenko. 

– Ha ez sikerül, akkor majd újragondoljuk – tette hozzá. Egyelőre nem tartunk itt, hosszú még a tavasz, bármi megtörténhet. Mindig csak az előttünk álló mérkőzésre koncentrálunk, ez a csapat erőssége. 

A Kállósemjén szinte hibátlan őszt produkált, ezért Vologyimir Ovszijenko nem is tudott kiemelni egyetlen mérkőzést a sorozatból. 

– A srácok minden mérkőzésen odatették magukat, motiváltan léptek pályára, amely ebben az osztályban nagy dolog. Előfordultak technikai, taktikai hibák a játékunkban, de az akarattal soha nem volt probléma. Még azon a mérkőzésen sem, amelyiken kikaptunk és ezzel megszakadt a közel kétéves sorozatunk. A nézők akkor is azt látták, hogy mi egy futballt játszani akaró csapat vagyunk. El kell ismerni, azon a napon jobb volt az Apagy. 

 

Már a folytatásra készülnek 

 

– Mint minden mérkőzésből, ebből is a pozitívumokat emelném ki, hamar hátrányba kerültünk, de volt tartása a csapatnak és sikerült egyenlíteni, sőt a meccslabda is a mi lábunkban volt – zárta Vologyimir Ovszijenko. 

A Semjén heti két edzéssel elkezdte felkészülését a folytatásra, szombaton pedig a Mátészalka ellen le is játssza idei első edzőmérkőzését. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy az eddig a Balkányt erősítő Lakatos János náluk folytatja pályafutását.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában