Labdarúgás

2022.02.25. 11:00

Szombaton rendezik a szuperdöntőt

Két négyes csoportban küzdenek meg a bajnoki címért.

BB

A Rajal Birs maradt egyedül százszázalékos

Fotó: Sportcentrum

Október végén ért véget a Decathlon–Konyha Möbel városi kispályás labdarúgó-bajnokság, nem maradtak azonban játéklehetőség nélkül a kispályás labdarúgás szerelmesei. November elején útjára indult a labda a terembajnokságban. 


– Negyven csapattal indultunk neki a sorozatnak, a résztvevő csapatokat négy tízes csoportba osztottuk, igyekeztünk úgy sorsolni, hogy keveredjen a mezőny, a salakon alsóbb osztályban szereplők kipróbálhassák magukat a magasabban jegyzett alakulatok ellen is. 

 

Sportszerű küzdelmek 

 

Kedden és szombaton rendeztük a fordulókat a Zrínyi Ilona gimnázium Tiszavasvári úti Bencs csarnokában, ahol hétről hétre ideális körülmények között léphettek pályára csapatok. Sportszerű küzdelmek zajlottak végig, komoly sérülést nem szenvedett senki, a közel kétszáz mérkőzésen összesen két játékost állítottak ki. Az alapszakaszt mindössze a Rajal Birs zárta hibátlan mutatóval – mondta Dajka László főszervező. A csoportok első két helyezettje jutott be a szombati nyolcas szuperdöntőbe, ahol a csapatok két négyes csoportban küzdenek meg a végső helyezésekért. A két csoportgyőztes játssza majd a döntőt, a második helyezettek pedig a bronzéremért lépnek pályára. 


Dajka László azt is elmondta, hogy a névadó szponzorokon kívül az ünnepélyes eredményhirdetést megtiszteli jelenlétével dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője is, aki a vándorserleget adja majd át a győztesnek. A ceremónián minden alapcsoportban bajnokot hirdetnek, emellett díjazzák a legjobb kapust és a gólkirályt. A főszervező azt is elárulta, hogy rajtra kész a salakos bajnokság indítására, az időjárás függvényében március végén hangozhat fel a kezdést jelző sípszó.
 

A szuperdöntő mezőnye

 

A csoport: Marso Kft., Gray Wolves, Het-Band-Köz-Ép Út Kft., Tomku Group.

B csoport: Nyír SL Kft., Angyal Szerszám Outlet Gávavencsellő, Pikoló Söröző, Rajal Birs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában