Szpari

2022.04.08. 09:29

Győzelmet érdemelt volna a Szpari

A lelátóra száműzött Feczkó Tamás szerint a cserék most nem tettek hozzá a játékhoz.

ML

A piros-kékben játszó nyíregyházi csapatnak kijárt volna a három pont

Fotó: Trifonov Éva

Tévedni emberi dolog. De ennyit? Mindent egybevéve jó kis másodosztályú meccset közvetített szerdán a sporttévé, s bizonyára nem csak a Szpari szurkolói, de a semleges drukkerek is kíváncsiak lennének arra, hogy Szilágyi Sándor játékvezető milyen osztályzatot kapott a játékvezetői ellenőrtől. 

Finoman szólva nem fogott ki jó napot a sípos, több, a mérkőzést sorsát befolyásoló téves ítélete volt, s ezekkel a hazaiakat sújtotta. Így aztán a találkozó döntetlennel ért véget, aminek igazából sem a nyíregyháziak, sem a vendég kecskemétiek nem örülhettek. 

 

Taktikailag rendben volt 

 

– Jól nézett ki a mérkőzés, a lefújás után sajnáltam is a fiúkat, mert sokat tettek azért, hogy győztesen jöjjenek el a pályáról – kezdte visszapillantását a mérkőzésre Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Taktikailag rendben volt a mérkőzés, sokat birtokoltuk a labdát, az ellenfél térfelén sok labdát szereztünk, megfelelő dinamikával futballoztunk. Az sem tudott megtörni bennünket, hogy a szabályos, de meg nem adott gólunk után hamar vezetéshez jutott az ellenfél. 


– Hiányérzetem csak a második félidő miatt van. Szünetben arra hívtam fel a figyelmet, hogy ugyanúgy folytassuk, és ha így tesszük, akkor száz százalék, hogy megnyerjük a mérkőzést. Sajnos a cserék most nem tudtak annyit hozzátenni a játékhoz, amennyit reméltem. A játék képe alapján megérdemeltük volna a három pontot. 


A mérkőzést a kispadon kezdte Feczkó Tamás. Aztán reklamált, emiatt kapott egy sárgát, a második félidő elején pedig pirosat, így a lelátóról nézte a játékot. 

 

Tíz perc alatt két nagy hiba 

 

– Először azt mondtam a játékvezetőnek, hogy az első tíz percben két nagy hibát követett el. Nem adta meg Kovács Ádám gólját, majd miután az egyik kecskeméti feldobta magát, szabadrúgást fújt. Egyébként, miként a csapat minden tagja, én is szerettem volna megnyerni a mérkőzést, és mindent megtettem ennek érdekében. Ennyi hibát nehéz elviselni – így Feczkó Tamás a kiállításáról. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában