Mennyei megyei II.

2022.04.16. 15:42

"Mintha már látszana a fény az alagút végén..."

Labdarúgás: megyei II. osztály, 20. forduló, tippelő.

Fotó: illusztráció / KM-archív

Pannónia Zrt. csoport 


Tippel: Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője. 


Tiszalök (8.)–Tiszavasvári (4.): – Szomszédvári rangadó. Az ilyen mérkőzéseken bármi megtörténhet, így háromesélyes a találkozó. A vendégcsapat kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt és valamennyivel erősebb is jelenleg a hazaiaknál, viszont a Tiszalök rendelkezik olyan egyéniségekkel, akik képesek lehetnek a maguk javára fordítani a mérkőzést. 


Biri (6.)–Geszteréd (13.): – Sajnálom, hogy Szilágyi Zoltán lemondott, viszont a munkája még kijöhet a csapaton. A vendégek rendkívül szervezettek voltak már hétvégén is ellenünk, előbb-utóbb meglesz az eredménye. Biriben sok fiatal játékos van, de úgy tűnik, immár a vendégek sem szenvednek hiányt ezen a területen. A hazai pálya előnyt jelenthet, akár a döntetlen is benne van a mérkőzésben. 


Nyíribrony (11.)–Ófehértó (14.): – Az újonc együttest kevésbé ismerem úgy, mint a hazai csapatot. Biztos vagyok benne, hogy a vendégek mindent megtesznek majd a pontszerzésért, de úgy gondolom, az ibronyiak hazai pályán be tudják húzni a három pontot. 


Kállósemjén (1.)–Apagy (3.): – Egyértelműen a forduló rangadója. A Kállósemjén magabiztos teljesítménnyel vezeti a tabellát, nagyon megbotlani ebben a szezonban sem láttuk, csak kétszer. Ez igen elismerésre méltó teljesítmény, főleg a rúgott és a kapott gólok különbségét is szem előtt tartva. Jelenleg is ők a mérkőzés esélyesei, viszont a Németh Attila által irányított Apagy rendelkezik olyan kaliberű játékosokkal, akik bárki ellen képesek lehetnek győzelemre, így a semjéniek sem mehetnek biztosra. 


Rakamaz (10.)–Baktalórántháza (5.): – Mindkét oldal edzői sok mindent megéltek már a futballban, ezért is lesz ez egy érdekes találkozó. A Rakamaznak égető szüksége van a pontok gyűjtögetésére, mert lassan kezdenek felzárkózni rájuk, míg a Baktának erősíteni kell a pozícióját. A vendégek erősebbek az idén a hazaiaknál, úgy gondolom, meg is nyerhetik a bajnokit, a pontszerzés nem lenne rossz eredmény a hazai együttesnek. 


Nyírlugos (12.)–Kótaj (2.): – A Nyírlugos otthon általában elég lelkes, hogy megnehezítse bárki dolgát, a pálya adottságai sem a vendégcsapatoknak kedveznek. Viszont a Kótaj az idén is elég erős gárda, a három pont várományosa a hétvégén, még ha meg is érzi a hiányzókat, amik mostanában sújtották a csapatot. 


Kálmánháza (7.)–Nagykálló (9.): – Nagyon kellett, hogy újra megérezzük a győzelem ízét, ez remélhetőleg még erősebbé tesz minket. Még mindig több hiányzónk van, ám a csapat egyre jobban akarja a sikert és egységesek is vagyunk. Ismerjük a vendégeket, tiszteljük őket, viszont szeretnénk itthon tartani a három pontot. 


Nyírerdő csoport 


Tippel: Dolhai Máté, a Jéke edzője. 


Nyírkarász (6.)–Újdombrád (4.): – A hazai csapathoz senki nem mehet nyugodtan, ugyan Ugornya és Vaja nyerni tudott, de a többi meccsen pont nélkül maradtak az ellenfelek. Most egy sokgólos döntetlen a megérzésem. 


Ladányi TC (14.)–Szabolcsveresmart (10.): – A vendégeknek nem úgy sikerült eddig a tavasz, ahogy erősítettek a télen. Jó csapatuk van és ezt akár egy nagy különbségű győzelemmel is bizonyíthatják. 


Fényeslitke (12.)–Ajak (9.): – Nehéz dolga lesz az Ajaknak a kiesés elől menekülő Litke ellen, döntetlenszagú a mérkőzés. 


Pátroha (5.)–Tuzsér (7.): – Ha a Tuzsér „egyenesbe jön”, kiegészül hiányzóival a csapat, akkor van esély, hogy meglepetést szerezzen. 
 

Gergelyiugornya (2.)–Vaja (3.): – A forduló rangadója, a második helyezett a harmadik ellen. Ha belelendülnek a csapatok, akár gólzápor is lehet. Úgy hiszem, a Záhony behúzza a bajnoki címet, de ezen a meccsen kiderül, ki szeretné jobban megcsípni őket. Biztos, hogy hangulatos meccs lesz az ugornyai katlanban. 


Tiszakanyár (8.)–Záhony (1.): – A Záhony nagyon szép sorozatban van, és ha teljes a csapatuk, úgy gondolom, ők a mérkőzés esélyesei. Gólgazdag mérkőzést várok. 


Kék (11.)–Jéke (13.): – Egyszerű a helyzet, nyerni szeretnénk, mert nyernünk kell. Vérrel-verítékkel kiizzadott vendégsiker születik. 
 

Gémtech csoport 


Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője. 


Szatmárcseke (11.)–Csengersima (1.): – Ahhoz, hogy a Sima a céljait elérje, ezt a mérkőzést hoznia kell, viszont Csekén nehéz dolguk lesz, ha a hazaiak jól össze tudnak állni. 


Ópályi (13.)–Nagydobos (6.): – Igazi, szomszédvári rangadó, amin bármi megtörténhet, még ha Brekiéknek most nem is igazán megy a játék. 
 

Milota (9.)–Nyírcsaholy (4.): – A Csaholy a jelenlegi szezonban kiegyenlített teljesítményt nyújt, ám ha nem teszi oda magát, a milotai katlanban meglepetés is érheti. 


Nábrád (14.)–Sonkád (8.): – A Sonkád tavasszal jól teljesít, idegenben is magabiztos sikereket ért el, de a Nábrád kitartó, ezért nem lefutott a meccs. 
 

Nyírbéltek (3.)–Nyírvasvári (5.): – A Bélteknek hazai pályán győznie kell ezen a rangadón, de a lendületes Vasvárinak azért lesz ehhez egy-két szava. 
 

Kocsord (10.)–Tisztaberek (12.): – Számunkra, mintha már látszana a fény az alagút végén, de akkor leszünk eredményesek, ha ugyanígy tudjuk folytatni, hiszen a kocsordi katlanban sosem könnyű pontokat szerezni. 


Az Encsencs–Vámosoroszi mérkőzést május 4-re halasztották. 
 

Címkék#megyei 2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában