Szpari

2022.07.12. 17:30

A szparisok egy hotelben vannak a paksiakkal

A héten három edzőmeccset szeretne játszani a nyíregyházi csapat szlovén ellenfelekkel.

Kovács Ádám is keményen edz

Forrás: nyíregyháza spartacus

 Hétfőn megkezdte második hetét a szlovéniai edzőtáborban a Nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapata. Zrecében a Hotel Vitalban van a főhadiszállás, onnan indul az edzésekre és a felkészülési mérkőzésekre a csapat.

Minden parádés

- Az idő pompás, a szállás, az étkezés ugyancsak, a feltételek extrák. A szállodától öt percnyi buszozásra található egy kis stadion, annak a füves pályáján szoktak edzeni a fiúk. A szállodakomplexumban van konditerem, wellneszrészleg, így minden adott az erőgyűjtéshez és a regeneráláshoz. Az itteniek nagyon kedvesek és segítőkészek.

Fokozni a terhelést

A Hotel Vital a központ, az itt készülő focicsapatok innen indulnak a különböző pályákra, amelyek kapcsolatban vannak a szállodával. Vasárnap este a paksiak is megérkeztek, ők is itt laknak a Hotel Vitalban – tudatta érdeklődésünkre a körülményekről Murák László, a Szpari technikai vezetője.

Feczkó Tamás vezetőedző és stábja fokozza a terhelés, az edzőtermi és szabadtéri gyakorlások mellett a héten három edzőmeccs szerepel a programban.


A tervek szerint szerdán a szlovén második ligás NK Aluminij vendége lesz a csapat a szállástól mintegy negyven kilométernyire található Kidricsevoban. Szombaton ismét két találkozót szeretnének a mieink. A harmadosztályú NK Sampion Celje és az NK Rogaska a tervezett ellenfél. Remélhetőleg most nem szól közbe a covid és mindkét meccset le tudja majd játszani a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában