Futsal

2022.09.26. 20:08

A nyíregyházi futsalosoknak nem volt esélyük a címvédő vendégeként

A futsal NB I. 5. fordulójában a Haladás magabiztosan győzött az újonc A'Stúdió Futsal Nyíregyháza ellen.

A nyíregyházi futsalosok Szombathelyen vizitáltak

Az A'Stúdió Futsal Nyíregyházának válogatottszünet után igen nehéz feladatot kellett teljesítenie, ugyanis hétfőn a Haladás vendégeként lépett pályára a futsal NB I 5. fordulójában.

Az újonc nem kezdett megilletődötten a címvédő ellen, az első védeni valója a hazaiak kapusának volt. Sajnos gyorsan rossz irányt vett a meccs, a szombathelyiek az első igazi gólszerzési lehetőségüket kihasználták az 5. percben, nem sokkal később pedig újabb szép akciót fejezett be a Vas megyei gárda. A nyírségi együttes a félidő felénél egyre nehezebben tartotta meg a labdát és nem mindig a Haladás – egyébként jó –letámadása okozott eladott labdát. Lovas Norbert időkérése átmeneti megnyugvást hozott, de a Hali továbbra is irányította a meccset, Cassemiro átlövésgólját újabb két találat követte a szünetig. 

A második félidő sem indult jól, a Haladás villámgyors passzok után 20 másodpercet követően növelte előnyét. A folytatásban csak a különbség volt kérdés. A Nyíregyháza ötödik élvonalbeli mérkőzésén sem maradt rúgott gól nélkül, Varga Dániel tudott szépíteni az eredményen (8–1).

Csütörtökön megyei rangadót rendeznek az NB I.-ben: 19 órakor a Nyíregyháza és a Nyírbátor feszül egymásnak a Continental Arénában.

NB I., 5. forduló
Haladás VSE–A’Stúdió Futsal Nyíregyháza 8–1 (5–0)
Haladás Sportcsarnok, v.: Wittner, Kovács.
Haladás: Alasztics –Nagy, Hajmási, Cassemiro, Rutai. Csere: Gyimesi, Kovács, Longo, Knizs, Sipos, Dávid, Vatamaniuc-Bartha, Fehér. Vezetőedző: Calvo Rodriguez Juan Ramon.
Nyíregyháza: Hegyes – Ladányi, Varga, Krajnyák, Gyügyei. Csere: Szabolcsi, Petró, Kovács R., Kovács G., Lakatos P., Kovács E., Lakatos L., Pataki, Bagdi. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Gól: Sipos (5.), Hajmási (6., 16.), Cassemiro (13.), Rutai (15.), Knizs (21.), Dávid (32.), Hajmási (33.), illetve Varga (34.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában