NB III.

2022.09.05. 11:45

A Sényő továbbra sem rúgott gólt hazai pályán

A Kisvárda II. nem tudott élni nyomasztó mezőnyfölényével.

A kék mezes Sényő ismét nem talált ellenfele kapujábafotó

Forrás: Sipeki Péter

A Sényő-Carnifex FC az BVSC-t fogadta vasárnap és szenvedett vereséget az éllovastól (0-3). 

– Ez volt a negyedik hazai mérkőzésünk és még gólt sem szereztünk, pedig Erdélyi András súlyos sérüléséig kimondottan jól játszottunk – kezdte értékelését Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros egyik tagja. – Utána is egyenrangú partnerei voltunk a zuglóiaknak, játékukban nem volt benne a gól. Aztán egy olyan szituációból találtak be, amelyre készültünk, a mérkőzés előtt lerajzoltuk, átbeszéltük a játékosokkal. Szünetben arról beszéltünk, hogy ez a meccs még nem lefutott, képesek lehetünk egyenlíteni. Sajnos azonban a második félidőt magabiztos játékkal lehozta a BVSC, mi pedig asszisztáltunk hozzá, úgy hogy a kapura veszélytelenek voltunk – zárta Fiumei Viktor.

A Kisvárda második számú együttese Füzesgyarmaton játszott döntetlent (1-1).

 

Stabilan védekeztek


– Győznünk ugyan nem sikerült, de aludva egyet a mérkőzésre, azt mondom, hogy nem lehetünk elégedetlenek – értékelte a találkozót Kocsis János, a Kisvárda II. edzője. – Büszkék lehetünk a fiúkra, hiszen egy héten belül ez volt a harmadik találkozónk és ilyen szinten ez ritka nagy terhelés. Stabilan védekeztünk, ellenfelünknek egyetlen kapu irányába tartó labdája volt. Nekünk viszont gólszerzési lehetőségünk volt, a második félidőben nyomasztó mezőnyfölényt alakítottunk ki. Sajnos ebből nem tudtuk lezárni a mérkőzést. Összességében azonban azt gondolom, hogy nem lehetünk elégedetlenek.
A Kisvárda II. a DVSC II.-t fogadja, míg a Sényő a Hajdúszoboszló vendége lesz vasárnap.

BB

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában