Labdarúgás, NB III

2022.10.03. 14:59

„Pontatlan” hétvégi produkciók

Tiszafüreden felbillent a pálya, mégis pont nélkül tért haza a Kisvárda II.

A fekete nadrágos Sényő három gólos előnyt adott ellenfelének

Fotó: Dodó Ferenc

Eredménytelen hétvégén vannak túl NB III.-as csapataink, a Sényő-Carnifex FC hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good második számú csapata idegenben szenvedett vereséget. Erre ebben a kiírásban egyszer volt eddig példa, a 8. fordulóban a Kisvárda II. a Debrecen II. ellen, míg a Sényő Hajdúszoboszlón maradt pont nélkül. 
Vasárnap a Sényő a Tiszaújvárost látta vendégül, a borsodiak négy vereséggel a hátuk mögött érkeztek a mérkőzésre, így a hazaiak joggal reménykedtek legalább egy pont megszerzésében. A találkozón aztán az első félidő hajrájában egy öngóllal a Tiszaújváros került előnybe, amelyet fordulás után alig pár perc alatt megtriplázott, Kapacina Kevinéknek csak a szépítésre futotta erejükből (2-3). 
– Nagyon nagy előnyt adtunk ellenfelünknek, sajnos csak 3-0-a után kezdtünk el úgy játszani, mint ahogy a mérkőzés elejétől kellett volna. Ez azonban csak arra volt elég, hogy kozmetikázzuk az eredményt. Védekezésünk finomam fogalmazva is katasztrofális volt, hazai pályán két rúgott góllal meg kell nyerni egy mérkőzést – értékelt Fiumei Viktor, a Sényőt irányító edzőpáros egyik tagja.
A Kisvárda II. annak ellenére, hogy helyzetek sokaságát kidolgozva végig támadta a mérkőzést Tiszafüreden, „pontatlanul” tért haza (1-0).
– Ha eddig sokat beszéltem arról, hogy mennyi lehetőségünk és helyzetünk volt, akkor ez erre a mérkőzésre hatványozottan igaz – kezdte lapunk érdeklődésére Kocsis János, a Kisvárda II. edzője. – Gyakorlatilag a labda akkor került csak a térfelünkre, amikor ellenfelünk nagyot rúgott a labdába. A mezőnyben jól játszottunk, a mi akaratunk érvényesült, működött a letámadás, labdabirtoklási fölényt alakítottunk ki, a végén „csak” a lényeg, a gól hiányzott. A sok kihagyott helyzet ismét megbosszulta magát, a végén a hazaiak egy ártalmatlan szituációt követően betaláltak, amely a győzelmüket is jelentette – zárta Kocsi János.
A folytatásban vasárnap megyei rangadón a Kisvárda II. a Sényőt fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában