Labdarúgás, megyei II. osztály

2022.11.25. 08:23

Elmaradt meccseket pótolnak

A Tiszakanyár-Záhony és a Csengersima-Nagydobos elmaradt mérkőzések pótlásával szombaton zárul az őszi szezon a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei másodosztályú felnőtt bajnokságokban.

A Pannónia Zrt. csoportot a Nagykálló vezeti, két ponttal megelőzve a Kótajt, valamint öt egységgel az újoncként nagyot domborító Szakoly csapatát. A Nyírerdő csoportban az Újdombrád csapata áll az élen, szintén két pontos előnnyel a Gergelyiugornya előtt. A legutóbbi két szezon bajnokát a Vaja, Ajak, Záhony hármas követi. A Gémtech csoportban jelenleg még a Vámosoroszi vezeti a tabellát, ám ha Csengersima az elmaradt Nagydobos elleni bajnokiján begyűjti a három pontot, akkor pontegyenlőség lesz a két egyesület között. a dobogó harmadik fokát a Nyírvasvári foglalja el. A megyei másodosztály küzdelmei a tervek szerint 2023. március 4-5-i hétvégén folytatódnak a 14. forduló találkozóival.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában