Kézilabda

2022.11.16. 09:06

Újra pályán az ifjú kézilabdázók

Egy hosszabb szünet után folytatódtak a gyermekbajnokság megyei küzdelmei, ahogy a kisiskolás bajnokság is beindult a mögöttünk hagyott hétvégén.

Fehérgyarmat két korosztály versenyének is otthont adott.

Lány U-10, Fehérgyarmat

– Beindult a kisiskolás bajnokság, a lányok U-10-es korosztályában is megkezdődtek a versenyek. A fehérgyarmati rendezvényen sok néző előtt, változatos mérkőzéseket játszottak a gyerekek. Öröm volt nézni, hogy ennyien szeretik ezt a sportágat – értékelt Kocsmáros András versenybíró, hozzátette, ebben a korosztályban hivatalosan nem számolják az eredményt, minden mérkőzés végeredménye 0–0.

 

Lány U-12, Kisvárda

Remek hangulatú napon a gyermekek igyekeztek, több-kevesebb sikerrel, megmutatni az edzésen gyakoroltakat – summázott Hostisóczki Tamás versenybíró.

Eredmények:

Kisvárda II. – Kisvárda I. 13–19

Vitka SE-Cigánd – Rákóczi SE Nagyecsed 28–13

Kisvárda I. – Szatmár USE 10–17

Vitka SE-Cigánd – Vitka SE 19–17

Rákóczi SE Nagyecsed – Kisvárda II. 1–35

Szatmár USE – Vitka SE 30–3

 

Fiú U-12, Fehérgyarmat

A fehérgyarmati fiú U-12-es forduló első találkozóján a Kisvárda felékerekedett a szervező csapat fölé. Ezután egy kiegyenlített mérkőzés következett a Tiszavasvári és a Nyíregyháza között, ahol végül az utóbbi diadalmaskodott. Ezt követően egy nagy arányú győzelem született a Kisvárda-Dombrád mérkőzésen. Az utolsó két összecsapás végig kiegyenlített volt, ahol a hazai Fehérgyarmatnak és a Dombrádnak sikerült győzelmet aratnia – értékelte részletesen a mérkőzéseket Bíró Eszter versenybíró.

Eredmények:

Fehérgyarmat – Kisvárda 12–19

Tiszavasvári – Nyíregyháza 13–16

Kisvárda – Dombrád 32–9

Nyíregyháza – Fehérgyarmat 11–16

Dombrád – Tiszavasvári 14–13

 

Fiú U-14, Nyíregyháza

– A kezdeti nehézségek, a csarnokot a kezdés előtt csupán húsz perccel nyitották ki, után izgalmas, igazán parázs mérkőzésekkel kápráztatták el a gyerekek a szurkolókat. Sok-sok kiállítás, edzői sárga lapok, kiállítások is jellemezték a napot. A Dombrád-Tiszavasvári mérkőzés Sándor Adrián és Munkácsi Szabolcs különmeccse is volt. Előbbi 19, utóbbi 13 gólt lőtt a találkozón – foglalta össze a versenynap történéseit Mócsán Katalin versenybíró.

Eredmények:

Nyíregyházi SN – Szivacs KC 17–22

Tiszavasvári – Kisvárda 25–18

Mátészalka – Nyíregyházi SN 15–21

Kisvárdai KC – Dombrádi Mobil DSE 22–13

Arany Sárkány Nyírbátor – Mátészalkai MTK 24–16

Dombrádi Mobil DSE – Tiszavasvári 27–27

Szivacs KC – Arany Sárkány Nyírbátor 30–9

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában