Szpari

2023.01.11. 15:35

Visinka Ede győzelemmel debütált a Spartacus kispadján

Az NB II tavaszi folytatására hangoló Nyíregyháza Spartacus a 13. helyen telelő, osztálytárs Kazincbarcika vendégeként nyerte meg az első felkészülési mérkőzését.

Pekár László (középen) szerezte a nyíregyháziak első találatát

Fotó: Mori Gabor

Az immáron Visinka Ede vezette Nyíregyháza Spartacus az osztálytárs Kazincbarcika vendégeként játszotta az első téli felkészülési mérkőzését. A 24. percben Gresó Mátyás harcolt ki szabadrúgást, amit Pekár László a rövid sarokba lőtt (0–1). Fordulás után sokáig nem változott az eredmény, majd a 88. percben egy balról érkező beadásra érkezett remekül Sigér Ákos, aki a hosszú sarokba fejelt, beállítva ezzel a végeredményt (0–2). 

A nyíregyháziaknál pályára lépett a 18 éves Nisztor Ákos is. A magyar papírokkal is rendelkező, sepsiszentgyörgyi középpályást a héten teszteli a szakmai stáb.

A tervek szerint a Spartacus szombaton Örökösföldön fogadja a szlovákiai FC Kosice együttesét.

Labdarúgás: felkészülési mérkőzés
Kazincbarcika–Nyíregyháza Spartacus 0–2 (0–1)
Nyíregyháza: Fejér – Farkas (Kardos, a szünetben), Szokol (Gengeliczki, a szünetben), Baki (Jánvári, a szünetben), Deutsch (Nagy B., a szünetben), Csősz (Sigér, a szünetben), Pataki (Nisztor, 70.), Pekár (Girdán, a szünetben, Talián, 85.), Gresó (Szűcs, 70.), Szerető (Oláh, a szünetben), Adamcsek (Ramos, a szünetben). Vezetőedző: Visinka Ede.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában