Labdarúgás, Szövetség Kupa

2023.02.12. 15:29

Az edzők nyerték a Szövetség Kupát

2020 után idén ismét megrendezte az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága a Szövetség Kupa elnevezésű teremtornáját

Csoportképen a torna résztvevői

Fotó: Csutkai Csaba

A rendszerint a tavaszi szezon előtt megszervezett, komoly múltra visszatekintő kispályás focitornán a megyei amatőr labdarúgás vérkeringésében aktívan résztvevők és azt támogatók vettek részt. A Filo Focicsarnokban megszervezett idei kupát a Knobloch Sándor által irányított „edzők" csapata nyerte meg magabiztos, hibátlan teljesítménnyel. A rendkívül sportszerű tornán a megyei játékvezetők is bebizonyították, hogy nemcsak a szabályokkal vannak tisztában, hanem futballozni is igencsak jól tudnak. Üde színfolt volt a megyei egyesületek elnökeinek gárdája, hiszen nyolc egyesület vezetői alkottak egy csapatot.  

A díjakat az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatóság társadalmi elnöke, Dr. Szalacsi Árpád adta át a csapatoknak és a különdíjasoknak.

Végeredmény: 1. Edzők, 2. Játékvezetők, 3. Kormányhivatal, 4. Igazgatóság, 5. Egyesületi elnökök

Különdíjasok: 
Legjobb kapus: Chörmös Miklós (Edzők)
Legjobb játékos: Kondor Milán (Játékvezetők)
Gólkirály: Géczi Péter –5 gól (Edzők)

*sajtóközlemény

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában