Utánpótlás kézilabda

2023.03.10. 19:40

Egy győzelem, egy vereség Hajdúnánáson

A Kisvárda Master Good SE élvonalbeli utánpótlás csapatai pénteken a Hajdúnánás korosztályosai ellen folytatták bajnoki szereplésüket. Az Ifi csapat az elő tíz percben ugyan csak három gólt dobott, viszont csak egyet kapott és a gólszegény első félidőben négygólos előnyt épített ki magának. Fordulás után pedig egy 7-2-es rohammal eldöntötte a két pont sorsát. Dévényi János csapata ezzel tovább őrzi idei makulátlan mérlegét.
A serdülők az első félidei három gólos előnyre tettek szert. A második játékész első tíz percében azonban csupán egyszer találtak a kapuba, eközben a házigazda előbb egyenlített, majd a vezetést is átvette, amelyet már a végéig ki sem engedett a kezéből. A csapat ezzel elszenvedte idei első vereségét.

Leány U19, I. osztály, Keleti csoport, 18. forduló
Hajdúnánás SK-Kisvárda 15-26 (6-10)
Hajdúnánás, 65 néző, v.: Bodnár G., Dohány R. Kisvárda: Rédai, Saracs (kapusok) Rosokha 1, Kocsan 9/2, László 2, Makkai 5, Micsevszki 1, Vass, Erőss 2, Tarkovics, Vorinka 4, Birta, Mucsicska Lakatos 2. Edző: Dévényi János. Kiállítások: 6, illetve 12 perc. Hétméteresek: 4/4, illetve 3/2.
Dévényi János: – Gratulálok a csapatnak, mert szenzációsan védekezett. Támadásban felvettük a hazaiak álmos tempóját, amelyen sikerült változtatnunk a második félidőben, így magabiztos győzelmet arattunk.

Leány U17, I. osztály, Keleti csoport, 18. forduló
Hajdúnánás SK-Kisvárda 32-31 (14-17)
Hajdúnánás, 90 néző, v.: Bodnár G., Dohány R. Kisvárda: Rédai, Zilahi, Gupcsi (kapusok), Rosokha 17/4, Ignéczi, László 5, Bakó, Maczinkó D., Mészáros, Bengi, Karácsony 7, Takács, Maczinkó R., Mucsicska, Hegedűs, Beri 1. Edző: Szankuné Ésik Gabriella. Kiállítások: 12, illetve 4 perc. Hétméteresek: 5/4, illetve 5/4. 
Szankuné Ésik Gabriella: – A várakozásnak megfelelően igen magas hőfokú mérkőzést játszottunk. Sajnos a második félidőt nagyon gyengén kezdtük és hamar elfogyott a szünetre megszerzett 3 gólos előnyünk. Tulajdonképpen végig 3-4 gólos hátrányba voltunk a második félidőben, ami sajnos ki kell hogy mondjam a játékvezetésnek is köszönhető volt. Ugyanakkor a kapus teljesítményünk is nagyon visszaesett. Kapaszkodtunk a mérkőzés végén de nem sikerült még a döntetlen sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában