Megyei I.

2023.05.13. 19:44

Két vállra fektette a kis Szparit a Bátor

Nyír-Wetland Megyei I. osztály 28. fordulójában három mérkőzést játszottak szombaton.

Fotó: Pusztai Sándor

Tarpa–Csenger 2–1 (2–0)

Tarpa, v.: Veres.

Tarpa: Zenikov – Gál, Zajka, Dolináj (Csizikov), Romancsuk (Kolesnyik), Kobály (Herman), Moticska, Kofel, Kosztik, Prihoda, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván.

Csenger: Korompai – Popovics, Csorvási, Antal, Barcsay, Mészáros, Osváth, Peterman, Gaál, Bence, Szedlacsek. Edző: Barcsay István.

Gól: Romancsuk (11-esből), Moticska, illetve Barcsay.

Bubis Iván: – Győztünk, az a lényeg, bár a játék nem volt a legjobb. További sok sikert a csengeri csapatnak!

Barcsay István: – Tizenegyen plusz egy kapussal jöttünk el a mérkőzésre, sajnos menet közben betegség miatt egy játékosunk lekéredzkedett a pályáról, negyven percen keresztül tíz emberrel játszottunk, de nagyon sokat dolgoztak a fiúk és csak gratulálni tudok a teljesítményükhöz!

Nyírbátor–Nyíregyháza II. 2–1 (1–1)

Nyírbátor, v.: Varga.

Nyírbátor: Kiss B. – Czerula (Kovács), Szabó, Pálvölgyi, Sőre, Bakó (Lukács B.), Nógrádi, Medve (Erdei), Seres, Török (Molnár), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Nyíregyháza II.: Reszler – Vámos, Herczku, Szücs, Major (Girdán), Hunyadi (Garda), Kovács, Tagai (Gönczör), Kiss Á. (Torkos), Erdei, Szopkó (Kardos). Edző: Burányi Tamás.

Gól: Bakó, Seres, illetve Herczku.

Erdei Zoltán: – Gratulálok a csapatnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményéhez. Tudtuk, hogy többet lesz az ellenfélnél a labda, de a végén a győzelem a lényeg.

Burányi Tamás: – Sajnos gyenge napot fogtunk ki, hiába játszottunk nagy erőfölényben, az ellenfél lelkesen és harciasan futballozott, megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Kemecse–Nyírmeggyes 4–2 (1–2)

Kemecse, v.: Tomori.

Kemecse: Kopasz – Varga, Boda, Ádám, Szaffián (Hokk), Törő (Baráth), Phrakonkham, Bárdos (Majoros), Kovács, Balogh (Hadházi), Csáki. Edző: Sánta Tibor.

Nyírmeggyes: Zán – Tőkés, Sivadó (Hadadi), Nagy, Ács (Schupler), Preg, Sitku, Máté, Gönczör, Csatári, Molnár (Hornyák). Edző: Kovács László. 

Gól: Majoros 2, Törő, Ádám, illetve Ács 2 (egyet 11-esből). Ifi: 6–0.

Resán Attila egyesületi elnök: – A második félidő játéka alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Kovács László: – Az első félidőben még vezettünk, azonban kicsúszott a kezünkből a mérkőzés. Sajnos a futball törvénye beigazolódott, ennyi kihagyott helyzet után büntetett az ellenfél. További sok sikert a Kemecsének!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában