Futsal

2023.05.12. 21:12

Kiütéses győzelemmel biztos bennmaradó a Nyírbátor!

A Nyírbátori SC 8–0-ra legyőzte a Rubeolát a futsal NB I. alsóházi rájátszásának 9. fordulójában, ezzel biztossá tette a bennmaradást.

Szentes-Bíró Tamás három góllal vette ki a részét a nyírbátori győzelemből

Fotó: Pusztai Sándor-archív

A Nyírbátor két hét szünet után abban a tudatban lépett pályára péntek este, hogy biztosíthatja bennmaradását az első osztályban. A bátoriak a már biztos kieső Rubeolát fogadták. Csoma Alpár és Siska Gergő góljával már az első félidőben kétgólos előnyt szereztek a hazaiak, a második játékrészben aztán egyenesen hengereltek, az eddigi legnagyobb különbségű sikerüket aratták. 8–0

A Nyírbátor az utolsó fordulóban már nagyobb tét nélkül, nyugodtan játszhat. Hasonló helyzetbe kerülhet vármegyénk másik élvonalbeli gárdája, az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza is. A Stúdió helyzete hétfőn biztossá válik, amennyiben nem kap ki a Magyar Futsal Akadémiától. Adott esetben vereség is beleférhet, akkor azonban az ELTE-BEAC-nak ki kell kapnia az Újpesttől.

Futsal: NB I., alsóházi rájátszás, 9. forduló
Nyírbátori SC–Rubeola 8–0 (2–0)
Nyírbátor, v.: Szabó, Balla.
Nyírbátor: Opre – Sánta, Szentes-Bíró, Siska, Csoma. Csere: Dobi, Faragó, Szabó, Kerekes, Bartha, Csorvási, Szucsányi, Hadházi, Orosz. Vezetőedző: Pallai Gábor.
Rubeola: Vincze – Maruzsi, Nehéz, Somogyi, Huszty. Csere: Csikós, Oláh, Kovács, Beteschek, Nagy, Katona, Gál. Vezetőedző: Jenei Ottó.
Gól: Szentes-Bíró (23., 30., 31.), Csoma (7.), Siska (18.), Bartha (24.), Sánta (26.), Orosz (28.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában