Kisvárda

2023.08.18. 16:51

Országos edzőtovábbképzés - Elek Gábor is Kisvárdán járt

Véget ért a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központjának és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kézilabda Szövetség közös szervezésében megtartott pénteki országos edzőtovábbképzés Kisvárdán.

Szon.hu

Fotó: Gazdag Mihaly

Az eseményre az ország számos pontjáról, így Szegedről és a Somogy vármegyei Csurgóról is érkeztek kézilabdaedzők, de a két „legnagyobb név” a Debrecenben dolgozó, kétszeres EHF-kupa győztes Köstner Vilmos, illetve a Ferencváros női csapatánál 15 esztendőn keresztül edzősködő Elek Gábor (kétszeres Magyar Bajnok és háromszoros Magyar Kupa győztes, Bajnokok Ligája döntős) volt.

Az egész napos továbbképzést a kisvárdai városi sportcsarnokban rendezték meg, bemutató edzést tartott - többek közt - Bozidar Bursac, a Nyíregyházi Sportcentrum U-20-as fiú csapatának vezetőedzője is, aki az erőfejlesztés témakörére építette fel az edzésanyagát.

Először adott otthont ilyen jellegű edzői továbbképzésnek vármegyénk, és erre azért is kimondottan büszkék vagyunk, mert ebben az esztendőben ünnepeljük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kézilabda Szövetség hetvenedik születésnapját - mondta dr. Tordai-Vágó Ilona, a vármegyei szövetség elnöke.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában