Futsal, NB I.

2023.09.24. 16:29

Ebben a bajnokságban nincs könnyű mérkőzés

A Nyíregyháza és a Nyírbátor is idegenben lép pályára.

Lakatos Lászlóék (23) hoznák a kötelezőt.

Fotó: Dodó Ferenc

Papíron az A’Studió Futsal Nyíregyháza csapatára vár könnyebb feladat a futsal NB I. hatodik fordulójában. Az első öt meccsen jó pár olyan pontot elhullajtott a gárda, amit begyűjthetett volna, így Lovas Norbert együttese ezt nem teheti meg az öt vereséggel utolsó Magyar Futsal Akadémia vendégeként.

Jobban kell koncentrálni

– Minden mérkőzésen megvolt a kellő mennyiségű helyzetünk, amivel lehet nyerni, viszont akadtak koncentrációs problémák – mondta el a vezetőedző. – Ha a helyzeteinket picivel jobban kihasználjuk, akkor nem öt pontunk van, hanem minimum a duplája. Jön a következő etap, amiben lehet bizonyítani. Az MFA a rájátszás első meccsén megtréfált bennünket, amit nem szeretnénk újra átélni.

Eközben a Nyírbátori SC a bajnoki címről álmodozó Veszprémhez látogat, s habár remekül kezdte a szezont Elek Gergő csapata, azért még nincs egy polcon a vendéglátóval.

– Még nem nőttünk fel ahhoz a szinthez, hogy ezt a mérkőzést rangadónak nevezhessük – vezette fel az összecsapást a tréner. – Kiváló keret van Veszprémben, egy remek edzővel, akik már évek óta együtt dolgoznak. Talán nekünk a dicséretünk az, hogy ott tudunk lenni a táblázaton a nyakukon. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy mi még azt a fázist éljük, amikor nagyon szeretnénk felnőni a Veszprém szintjéhez és szoros meccset játszani velük. Nem mi vagyunk az esélyesek, de megpróbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni ahhoz, hogy méltó ellenfelek legyünk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában