Fiatalok focija

2023.09.26. 20:39

Pakson szerezték meg első győzelmüket a tarpaiak

A Szpari 19 éveseinek értékes pontja a listavezető Pécs otthonában

Az U19-eseknél a kisvárdaiak biztosan nyertek a vendég III. Kerület ellen

Fotó: kisvárdafc.hu

Nyolc meccsen nyertek csapataink a különböző korosztályú utánpótlás focibajnokságokban. A Várda Labdarúgó Akadémia együttesei közül az U19-esek biztosan fektették "négyvállra" a harmadik kerületieket. Három csapat a Loki ellen játszott, a 14 évesek itthon nyertek, a kisebbek idegenben egy pontot szereztek
A Nyíregyháza Spartacus Bozsik Akadémia fiataljai közül a 19 évesek a listavezető Pécs otthonában ikszeltek,  Kecskeméten nyertek a 15 évesek, a 13 és 12 évesek összesen tíz gólt szereztek a Sajóvölgye vendégeként és csak egyet kaptak.

A tarpaiak megszerezték első győzelmüket, Paksról tértek haza három ponttal. (Nyilatkozatok:kisvardafc.hu)


U19. Kiemelt csoport
Várda Labdarúgó Akadémia–III. Ker TVE 4–0 (3–0)
Várda LA: Márton Á. – Biljusz (Kobeljas), Tenkács, Mavrodij, Osztrovka (Babják), Szikszai, Babics, Racskó (Kozák), Klinfinszkij, Ésik (Rózsa), Kancsij (Scsadej). Edző: Csernijenko Ruszlan
Gól: Racskó (5.), Ésik (39.), Szikszai (41.), Kobeljas (79.).
Csernijenko Ruszlan: – Az első félidőben tizenöt-húsz percig tudta tartani a lépést az ellenfél velünk. Az egész mérkőzést kontroll alatt tartottuk, a gólokon kívül is volt még számos lehetőségünk. Ez a győzelem nagyon fontos volt számunkra, hiszen két vereség után sikerült újra nyernünk. Gratulálok a fiúknak!

A kisvárdaiak második gólját Ésik Ákos (10) szerezte 
Fotó: kisvardafc.hu

Paks-Tarpa SC 1-3 (1-0)
Tarpa SC: Csicskán - Záhijev, Szojma, Lovcsikov, Mikhalcsuk, Kolesnyik (Doloh), Zajka, Shved (Vinntikij), Boldizsár, Burdika (Bondarenko), Soltys. Edző: Volodimir Kulyk.
Gól: Lovcsikov (öngól, 39.), illetve Burdika (44.), Soltys (47.), Boldizsár (73.).

Alapcsoport
Nyíregyháza Spartacus-Pécs 1-1 (1-1)
Spartacus: Tóth M. - Takács (Lupsa), Tóth N.(Zelicskovics), Asztalos, Konzili, Virányi(Tomasovszki), Pók(Balogh), Veszeli (Márton), Szabó L., Kárpátfalvi, Czimer. Edző: Balogh Zoltán. Szabó (9.),illetve Fehér (12.)

 

 

U17. Kiemelt csoport
Honvéd-MFA–Várda Labdarúgó Akadémia 3–0 (1–0)
Várda LA: Tkacsenko – Barati (Csarkó), Prjamov (Milik), Bac, Molnár, Csengeri (Lics), Kozma, Rudik, Borovszkij, Koljada (Fedorov), Németh (Csák). Edző: Belényesi Miklós.
Gól: Szabó (23.), Nagy (65.), Gyebróczki (89.). Kiállítva: Borovszkij (67.).
Belényesi Miklós: – Amíg öngólokat rúgunk és odaadjuk a labdát az ellenfél támadóinak, addig nincs miről beszélni. Voltak biztató jelek, de ez még egyelőre nagyon kevés. Az a gond ezzel, hogy innentől kezdve mentálisan is nagyon nehéz kijönni ebből a spirálból. Elkéstünk, kaptunk egy piros lapot és mehetünk a kórházba. Borzasztó nap volt!

U16. Kiemelt csoport
Újpesti TE–Várda Labdarúgó Akadémia 0–2 (0–1)
Várda LA: Mihajljuk – Horvát, Fedor, Lupij (Ablonczy), Piros, Petics (Bobal), Amászta, Veprik (Bíró), Knisz, Buda (Pekarik), Jazsik. Edző: Márton István.
Gól: Horvát (21.), Knisz (91.).
Márton István: – A két gól mellett további kettőt sikerült szerezni, amiket ilyen-olyan okból nem adtak meg. Az első félidőben rengeteg lehetőségünk volt, de vagy az utolsó passzok, vagy a befejezések voltak pontatlanok. A második félidőben nagy nyomás nehezedett ránk, de fegyelmezetten álltuk a sarat és a kontráinkban végig ott volt a lehetőség hogy hamarabb lezárjuk a meccset.

Alapcsoport
Nyíregyháza Spartacus-Kecskemét U16 0-3 (0-1)
Spartacus: Kovács O. - Vaidych, Molnár N., Szabó M.(Kovács M.), Bagoly, Kalán, Selymes, Sándorfi(Ling), Polyák, Melich, Berezhnoi (Makó). Edző: Papp Ákos.
Gól: Köblös (41., 63., 91.).

U15. Kiemelt csoport

Zalaegerszegi TE FC–Várda Labdarúgó Akadémia1–2 (1–1)

Várda LA: Herc – Fodor (Fidler), Hodovanec, Volvacs, Budaházi, Szarvas (Osztroha), Harsányi (Táth), Nagy, Szencsenkov, Pilipjuk, Kiss. Edző: Törtei Tamás.
Gól: Csikos (32.), illetve Budaházi (37.), Nagy (45.).Kiállítva: Szencsenkov (68.)

Törtei Tamás: – Jó csapattól hoztuk el a három pontot. Nem kezdtük jól a mérkőzést, de a szünetben változtattunk és stabilabbak lettünk. Kicsit aggaszt a sok ki nem kényszerített hiba, de most lesz időnk mindent átbeszélni és rendbe rakni. Gratulálok a srácoknak!

Alapcsoport
Szolnok-Nyíregyháza Spartacus 0-1 (0-0)
Spartacus: Dudás- Majoros, Villás, Kondor, Kosztyu- Kiss( Takács) Hatházi, Juhász- Király ( Novák), Uray, Kranyik (Böszörményi). Edző: Tudja Dávid. 

Gól: Juhász (65.)

U14. Kiemelt csoport
Várda Labdarúgó Akadémia–DVSC 2–1 (1–0)
Várda LA: Székely – Suba, Gyarmati, Dovbak (Száraz), Helmeczi, Dzsatalov (Dovganics.), Tkacs (Szitnik), Hadházi (Tiscsenko), Kravcsuk, Deniszov, Khizsnjak. Edző: Katona György.
Gól: Dovbak (16.), Dovganics (65.), illetve Szabó (82.).
Katona György: – Az elmúlt két hétben már látszott az edzéseken, hogy lépegetünk előre. Nagyon örülünk neki, hogy ezen a mérkőzésen is megmutatkozott. Szebbnél szebb gólokat rúgtunk, és volt éle a csapatnak játékban, ezért megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok mindenkinek!

Alapcsoport, Kelet
Szeged-Nyíregyháza Spartacus 1-0(0-0)
Spartacus: Ágoston - Vasvári (Gönczör), Dankó, Nagy B., Villás, Kalló (Ferenc), Czifra (Anda), Tasnádi(Lőrincz), Varga (Papp), Császár, Csáki. Edző: Deme Attila.

 Gól: Tóth (68.)

U13. Észak-kelet
DVSC–Várda Labdarúgó Akadémia 4–0 (2–0, 2–0, 2–0)
Várda LA: Halász – Licz, Takács, Kulik, Csendes, Szpivák, Grica, Povkanics, Kapitány. Csere: Bódi, Sajtos, Popovics, Paronai. Edző: Oláh Levente. 

Gól: Cziránku (8., 67.), Filep (20.), Szabados (71.).

Oláh Levente: – Jó iramú, sok párharccal tarkított mérkőzést játszottunk, a kiváló fizikai adottságokkal rendelkező hazaiakkal. Az eredmény miatt csalódott vagyok, mivel sokkal több volt ebben a mérkőzésben, mint amennyit kihoztuk belőle! Amíg a kialakított helyzeteket nem rúgjuk be, valamint büntetőből sem tudunk betalálni, semmi jóra nem számíthatunk. Pozitívum, hogy a támadó zónáig rendre eljutunk, negatívum, hogy a kapu előtt nem vagyunk elég határozottak és rossz döntéseket hozunk. Ebben fejlődnünk kell, ha eredményesek akarunk lenni a jövőben.

Sajóvölgye-Nyíregyháza Spartacus 1-7 (0-2, 1-3, 0-2)
Spartacus: Cservenyák - Nagy Levente, Ferenczi, Kosztyu, Sallai M., Kenyeres, Hanusi, Sallai D.,  Kicsák. Csere: Varga, Barta, MUskóczi, Nagy Lóránt., Varga, Nagy B., Nagy Zs. Edző: Marcsek Zoltán
Gól: Szigeti (52.), illetve Sallai M. (44., 47., 59., 80.), Hanusi (14.), Kenyeres (78.). Kiállítva: Szigeti (65.).


U12. Észak-kelet
DVSC–Várda Labdarúgó Akadémia 1–1 (0–0, 0–0, 1–1)
Várda LA: Éles – Obsitos, Balog, Nagy P., Németh, Osztroha, Sztolykó, Koszta, Nagy Á. Csere: Mészáros, Varga, Szabó, Beresnyák, Illés. Edző: Baksa Zoltán.
Gól: Szilágyi (43.), illetve Sztolykó (50.).
Baksa Zoltán: – A mérkőzés iramát tekintve nagyban szolgálta a gyerekek fejlődését, minden héten ilyen összecsapásokra lenne szükségünk. Ami az összképet illeti, van bennem némi hiányérzet, mivel megint nagyobbnál nagyobb lehetőségeink adódtak a mérkőzés lezárására, de ezeket rendre elpuskáztunk. Mezőnyben jól futballoztunk, a kritikus időszakokból is jól jöttünk ki, rászolgált a csapat erre a pontra. Gratulálok a csapat minden tagjának!

Sajóvölgye-Nyíregyháza Spartacus 0-3 (0-0, 0-1, 0-2).
Spartacus: Sipos - Kovács, Nagy, Prodán, Papp, Kömlei Bukovinszki, Sinka. Csere: Szabó, Seregi, Major, Hatházi, Szilágyi, Tóth, Novák. Edző: Nemes Sándor. 

Gól: Sipos (43.), Szab ó (67.), Nagy (73.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában