Vízilabda

2023.09.15. 12:31

Rajtol az országos utánpótlás vízilabda bajnokság

Rangadóval kezdenek Miskolcon.

Szon.hu

Sorsoltak az  országos utánpótlás vízilabda bajnokságban. Szeptember 24-én kezdi meg a 2023/2024-es bajnoki idényt az AQUA Sport Egyesület gyermek, serdülő és ifjúsági csapata. Az első fordulóban rögtön egy rangadót játszanak a vízilabdások Miskolcon. A bajnokságban a nyíregyházi legények többek között a Szentes, Békéscsaba, Szeged és több Budapesti csapat ellen is játszik. Az első hazai mérkőzésre október 1-jén kerül sor a Nyíregyházi Városi Uszodában a Cegléd korosztályos csapatai ellen.
– Kemény mérkőzésekkel kezdjük meg az országos bajnokságban a szereplésünket. Első fordulóban rögtön Miskolcra látogatunk, majd következő két mérkőzésünk a Cegléd és a budapesti Oázis csapatai ellen lesz. Nehéz és kemény összecsapások várnak ránk, de véleményem szerint felkészülésünk jól sikerült és készen állunk az előttünk lévő kihívásokra – mondta Hatvani Péter  az AQUA SE vízilabda szakedzője

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában