Kézilabda NB II.

2023.09.21. 11:50

Vasárnap délelőtt rendezik a női vármegyei derbi

Tuska Szabolcsék (labdával) Balmazújvárosba utaznak

Fotó: Pusztai Sándor

Hétvégén már a harmadik fordulót rendezik a sportág harmadik vonalában. Vármegyebeli csapataink közül a hölgyeknél a Mátészalka kezdi a programot, Drabik Péter csapata pénteken az Eszterházy U21-es gárdáját látja vendégül. A heves vármegyei gárda nem kezdte jól a pontvadászatot, két nagy pofont is kapott az elején, a Vitka SE-től és az Ungvártól is egyaránt tizenhat gólos vereséget szenvedett. 
Nagy verést kapott a házigazda is, a Miskolctól kaptak ki több, mint tíz góllal, bízunk benne, hogy a héten összeszedték magukat és ők hagyják majd el győztesen a pályát. Vasárnap vármegyei derbit rendeznek Kisvárdán, a Vitka SE a az Újfehértó KSZSE gárdáját látja vendégül. Az esélyek egyértelműek, nagy meglepetés lenne, ha a vendégek meg tudnák nehezíteni a házigazda dolgát. 
Ami a férfiakat illeti, a Nyírbátort szólítja először a kötelesség a pályára, Falcsik Miklós alakulata pénteken Hajdúböszörményben vizitál. A hajdúságiak rendszeresen borsot törnek együtteseink orra alá, legutóbb a Tiszavasvári távozott tőlük pont nélkül. Ettől függetlenül az esélyek a vendégek mellett szólnak, akik a múlt héten megmutatták, hogy ott akarnak lenni a végelszámolásnál.
A Tiszavasvári a Balmazújváros vendége lesz. Az előzetes esélylatolgatásoknál senki nem számolt velük, a hajdúsági gárda azonban rácáfolt a kétkedőkre és a Hajdúnánás, valamint a DEAC II. elleni sikerével elérte, hogy senki ne vegye félvállról őket. Türk Ferenc csapatának minden rutinjára szükség lesz, hogy megfékezzék vendéglátójuk fiatalos lendületét. Férfiaknál a Kisvárda zárja a hetet, a rétköziek a Hajdúnánást látják vendégül vasárnap este. Simon András játékos-edző csapata legutóbb szintén hazai pályán a Nyírbátortól szenvedett vereséget, itt az alkalom a javításra.

NB II., D csoport, 3. forduló
Női. péntek: Mátészalka-Eszterházy U21, 17. vasárnap: Vitka SE-Kállósemjén KSZSE, (Kisvárdán) 11.
Férfi. péntek: Hajdúböszörmény-Nyírbátor 19. szombat: Balmazújváros-Tiszavasvári 18. vasárnap: Kisvárda-Hajdúnánás 18.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában