Vízilabda

2023.10.20. 08:39

Háromszoros olimpiai bajnok vendégeskedett a városi uszodában

Szon.hu

Az AQUA Sport Egyesület hétköznapi edzésmunkáját tekintette meg Dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő asszony és az Egri Vízilabda Klub elnöke Szécsi Zoltán, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

Vendégek nagyon jól érezték magunkat, elismerően nyilatkoztak a tanmedencés oktatás színvonaláról, szervezettségéről, a rengeteg gyerekről akik az utánpótlás alapját adják. A nagymedencében több korcsoportban zajló vízilabda edzés a nyíregyházi gyerekek sokaságával szintén elégedettségre adott okot, hogy ez a gyönyörű uszoda telis-tele van élettel. Dicséretet kaptak az oktatók és edzők a vendégektől.

– A két klub között nagyon jó a kapcsolat, több nyíregyházi leány játszik és tanul Egerben. Közös leány csapatunk is indul az országos gyermek 2-es leány bajnokságban. Szóba került a klubok szorosabb együttműködése és a jövő évi 20 éves AQUA SE programtervezete – nyilatkozta örömmel, Szakács Roland az AQUA Sport Egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában