Mennyei vármegyei

2023.10.28. 16:13

Megye I. eredmények, nyilatkozatok (videó)

Nyír-Wetland Vármegyei I. osztály, 12. forduló

Szon.hu

Fotó: Shutterstock

Csenger–Nyíregyháza II. 3–2 (2–0)

Csenger, v.: Lipcsei.

Csenger: Korompai – Szedlacsek (Csorvási), Osváth (Katona), Popovics, Nagy, Antal, Peterman, Lengyel (Jónás), Gaál, Bence (Mészáros), Barcsay. Edző: Juhász Ferenc.

Nyíregyháza II.: Sarkadi – Varga, Bertók, Márton (Virányi), Czimer-Nyitrai, Kiss, Spisák, Horváth, Szabó, Ferencz (Konzili), Forgó. Edző: Lengyel Roland. Gól: Barcsay 2, Nagy, illetve Bertók, Antal (öngól).

Juhász Ferenc: – Igazi munkás meccs volt a javából, ahol rendesen güriztek a srácok, melynek meg is lett a jutalma; begyűjtöttük itthon a három pontot.

Lengyel Roland: – Az első félidőben több jó lehetőséget teremtettük a kapu előtt, de nem tudtuk ezeket gólra váltani, majd egy pont rúgásból hátrányba kerültünk. A második félidőben ugyanaz volt a játék képe addig, amíg a Csenger gólra nem tudta játszani a helyzeteit, mi viszont rossz döntéseket hoztunk. Nem maradt más hátra, mint gratulálni az ellenfélnek és további sok sikert kívánni neki!

Mándok–Nyírbéltek 2–1 (1–0)

Mándok, v.: Takács.

Mándok: Lőrincz – Köblös, Jánvári, Koszta, Bokor, Gyüre (Juhász), Jene (Nagy), Molnár, Matyi, Csercsa (Szokolai), Budaházi. Edző: Kocsis János.

Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Tóth, Kevert, Ramos (Lisboa), Boldizsár E., Sőre, Vass, Varga, Hevele, Boldizsár G.. Edző: Gyarmati András. Gól: Csercsa, Jánvári, illetve Vass.

Kocsis János: – Taktikusan és mondhatom, hogy jól játszó ellenféllel találkoztunk. Mi ezen a meccsen nem a legszebbik arcunkat mutattuk, de nagyon nagyot küzdöttünk. Az ilyen győzelmek mindig a legértékesebbek, amikor nem a legszebb játékkal, de a csapatszellemet előtérbe helyezve sikerül megszerezni a három pontot.

Gyarmati András: – Sikerült megverni magunkat.

Mátészalka–Újfehértó 0–0

Mátészalka, v.: Kondor.

Mátészalka: Szilágyi – Lyáh (Szántó), Fenyőfalvi, Csáki, Magyari, Bodó, Papp (Sárosi), Hudák, Fejes, Toldi (Tangel), Jócsák (Gergely). Edző: Kiss Tamás.

Újfehértó: Nagy – Csáki, Mezei, Angyal, Kis, Zámbó (Miterkó), Pallai, Daróczi, Nagy, Somogyi (Varga), Benke. Edző: Madalina György.

Kiss Tamás: – Az első félidőben több gólos előnnyel is levonulhattunk volna szünetre, de sajnos rendre rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. A második félidőben inkább már csak mezőnyjáték dominált és a végén az Újfehértónak még adódott egy óriási lehetősége, amit a kapusunk bravúrral fogott, így ezáltal kicsit igazságosnak mondható a döntetlen.

Madalina György: – Színvonalas mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat győzelemre játszott, mindkét oldalon óriási helyzetek maradtak ki. Úgy érzem, hogy megérdemelten szereztünk pontot.

Nyírbátor–Kállósemjén 1–0 (0–0)

Nyírbátor, v.: Tomori.

Nyírbátor: Borkó – Tóth Sz., Czerula (Bakosi), Szücs, Szabó, Pálvölgyi, Danó, Nógrádi, Tóth E., Varga, Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Kállósemjén: Ovszijenko – Hamza, Szabó I., Danó, Jónucz (Hegedüs), Fodor, Lakatos L., Pekk, Lakatos B., Szabó S. (Gyulai), Kornutyak. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. Gól: Pálvölgyi.

Erdei Zoltán: – Kifejezetten örülök az első félidőben mutatott játékunknak, nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, csak a gól hiányzott belőle. A második félidő elején már jött a gól is, utána egy picit belefáradtunk, az ellenfél ránk jött. A csapat küzdeni tudásához, amit ezen a mérkőzésen a pályára vitt, csak gratulálni tudok. További sok sikert a Semjénnek!

Vologyimir Ovszijenko: – Gratulálok a Nyírbátornak!

Tarpa–Kemecse 2–0 (0–0)

Tarpa, v.: Goneth.

Tarpa: Csicskan – Gál (Stankov), Szojma, Bodan, Havriljuk, Mihalcsuk (Prihoda), Arsen (Burdika), Kosztik (Kucsinszki), Herman, Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván.

Kemecse: Kopasz – Varga, Kovács, Csáki, Majoros, Ádám (Bárdos), Törő (Phrakonkham), Sándor, Sógor, Hokk B., Gönczör. Edző: Sánta Tibor. Gól: Kucsinszki, Havriljuk.

Bubis Iván: – Amit el terveztünk azt sikerült megvalósítani, egy szervezett csapat ellen tudtuk itthon tartani a három pontot. Köszönjük a szurkolók támogatását, további sok sikert kívánunk a Kemecse csapatának.

Sánta Tibor: – Nagyon fegyelmezett játékot mutatott be a csapatom. Megnehezítettük az ellenfelünk dolgát szervezett és jó játékkal, de egy-két egyéni hibával megpecsételtük a sorsunkat. Azt gondolom, hogy reális eredmény született. Mindkét csapat játékosainak gratulálok!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában