Vízilabda, Aqua SE

2023.10.24. 13:02

Miskolcon kezdték meg a szezont

Szon.hu

Miskolcon ugrottak medencébe az Észak-keleti Ifjúsági Bajnokság rajtján a nyíregyházi vízilabdások. Az AQUA SE csapatának első ellenfele a Jászberény, második pedig a Zempléni VK volt. A Jászberény elleni első meccsen egy magabiztos győzelem (28-6) született, míg a második összecsapás, nagyon izgalmas és jó mérkőzést hozott azonban a végjátékot a Zempléni VK bírta jobban és 13-11-re megnyerte a találkozót.

– Az első mérkőzés magabiztos győzelmet hozott. Sokan lőttek gólt, ami önbizalom szerzés szempontjából nagyon jó az országos bajnokságot szem előtt tartva. A második mérkőzés izgalmas volt. Azonban volt pár hibánk, ami már kezd bosszantó lenni, de dolgozni kell tovább és ki fogjuk tudni javítani. A negyedek elején sokszor lazák voltunk, a végére pedig mindig küzdöttünk és visszajöttünk 1-1 gólra, sőt a mérkőzés utolsó 45 másodpercében lehetőségünk volt a döntetlen megszerzésére egy időkérés után, de a lövésünk megakadt egy blokkban. Most sajnos így alakult a találkozó, de a 3. fordulóban ismét játszunk egymással és a célunk a győzelem lesz – mondta Hatvani Péter az AQUA SE szakedzője

 

AQUA SE – Jászberényi Vidrák 28-6 (5-3,9-2,6-1,8-0)
Gólszerzők: Mandzák M. 4, Koi G. 3, Vass M. 3, Varga S. 3, Tolnai D. 3, Galambvári G. 3, Radóczi B. 3, Tilistyák B. 3, Bodnár B, Kóth Á., Éder-Pavolek D.
Zempléni VK – AQUA SE 13-11 (3-2,2-2,4-3,4-4)
Gólszerzők: Éder-Pavolek D. 3, Radóczi B. 3, Galambvári G. 2, Tolnai D, Pettendi Sz., Dorogi L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában