Futsal NB I.

2023.10.24. 12:33

Tovább szárnyal az A'Studió Futsal Nyíregyháza

Szon.hu

Gregory (labdával) duplázott az Újpest ellen

Fotó: Dodó Ferenc

 Pénteken nem lassított az A’Studió Futsal Nyíregyháza, Lovas Norbert együttese házigazdaként magabiztosan győzte le az UTE gárdáját (5–1), ezzel már négy meccset számlál nyerőszériájuk.
– Rengeteget dolgoztunk ezért a remek sorozatért. Biztos voltam benne, hogy ez így lesz, mert a sok munkának mindig megvan az eredménye – kezdte lapunk érdeklődésére Lovas Norbert, az együttes vezetőedzője. – Valóban olyan szériában vagyunk, hogy nekünk szinte minden befelé pattan. Bár rengeteg helyzetet kihagytunk, de még így is nyertünk, ez a csapat erejét mutatja. Az első félidőben sem volt probléma a játékunkkal, ellenfelünknek azonban volt egy kontra lehetősége, amelyet kihasználtak. Sikerünk titka pedig az volt, hogy végig tudtuk játszani azt a letámadós játékot, amit elterveztünk, ennek meg is lett az eredménye a második félidőben – zárta Lovas Norbert.
Szintén ezen a napon a Haladás vendégeként szenvedett vereséget a Nyírbátor (1–3). 
– Magyarország legjobb csapata ellen játszottunk, azt kértem a játékosoktól, hogy ne feltett kézzel lépjenek pályára, hanem mutassák meg küzdeni tudásukat, szántsák fel a pályát – kezdte értékelését Elek Gergő, a Nyírbátor vezetőedzője. – Ahogy az várható volt, a Haladás birtokolta többet a labdát és sok hibával is játszottunk, ez természetes is egy ilyen szintű ellenfél ellen. Hiányzóink miatt fiatal, játékosaink sok időt töltöttek a pályán, akik így szereztek rutint, ez pedig jól szolgálta fejlődésüket – zárta Elek Gergő
A következő fordulóban mindkét gárdánk idegenben folytatja szereplést, a Nyíregyháza pénteken a Berettyóújfalu, míg a Nyírbátor hétfőn a Maglód vendége lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában