Kézilabda NB II

2023.11.30. 13:29

Az utolsó előtti forduló következik

Vármegyei női derbi Újfehértón

Szon.hu

Fotó: Dodó Ferenc

 Hétvégén az esztendő utolsó előtti fordulóját rendezik az NB II. D csoportjában. Hölgyeknél a múlt hétvégén szünet volt, csupán a Vitka SE pótolt egy elmaradt mérkőzést a 7. fordulóból. Németh Tibor együttese alaposan megszorongatta a bajnoki címre is esélyes Ungvárt, a kárpátaljaiak mindössze háromgólos győzelmet arattak. Ezen a hétvégén vármegyei derbi vár rájuk Újfehértón. Annak ellenére, hogy a házigazdák elkezdték gyűjtögetni a pontokat, nagy meglepetés lenne, ha nem két ponttal a zsákjukban utaznának haza. Ugyanakkor a Mátészalka toronymagas esélyesként utazik Egerbe az Eszterházy U21-eseihez. 
Ami a férfiakat illeti, a Nyírbátor két szép győzelemmel a háta mögött várja a Hajdúböszörmény elleni hazai találkozót. Kemény összecsapás várható, amelynek a végén a jobban koncentráló csapat lehet gazdagabb két ponttal. A Kisvárda Hajdúnánáson vizitál, míg a kisebb hullámvölgybe került Balmazújvárost fogadja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában