Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2023.11.12. 16:43

Ibrányban és Kótajban is elég volt egy gól a győzelemhez – fotókkal

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságban két mérkőzést rendeztek vasárnap. 

Fotó: Gazdag Mihaly

Ibrány–Nyírbéltek 1–0 (0–0)
Ibrány, v.: Vitkai.
Ibrány: Tóth – Bégányi, Bökönyi, Molnár, Lukács (Bészély), Kállai (Barzó), Farkas, Bertók, Csatári, Ács (Hornyák), Nagy. Játékos-edzők: Kiss Péter, Tóth Norbert.
Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Ramos, Boldizsár E. (Sebők), Sőre, Vass, Fischer, Varga, Hevele, Tóth, Boldizsár G. (Kevert). Edző: Gyarmati András. Gól: Kállai.
Kiss Péter: – Úgy gondoljuk, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, akár nagyobb különbség is lehetett volna. Büszkék vagyunk a fiúkra, óriásit küzdöttek. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki a nehéz körülmények ellenére. Köszönjük polgármester úrnak a vendéglátást, gratulálunk az ifi csapat győzelméhez és további sok sikert a Nyírbélteknek!
Gyarmati András: – Az első félidőt nézve többet kellett volna annak érdekében tenni, hogy eredményesek tudjunk lenni. Sajnos jó néhány ember fegyelmezetlensége vezetett a vereséghez.

Kótaj–Újfehértó 1–0 (1–0)
Kótaj, v.: Pethő.
Kótaj: Reszler – Sallai, Hangácsi, Nagy, Illés (Nardai), Papp (Kató), Tüzes, Bagoly (Sárközi), Boros, Csörgő (Petruska), Molnár (Dencs). Edző: Seregi Mihály.
Újfehértó: Nagy M. – Csáki, Somogyi (Simonka), Varga, Antal, Kis, Pallai, Daróczi, Miterkó (Szilágyi), Nagy D., Benke. Edző: Madalina György. Gól: Molnár.
Seregi Mihály: – Úgy gondolom, hogy ha játékban nem is, de akaratban felülmúltunk az ellenfelünket. Ezzel a hozzáállással, szívvel, taktikával és fegyelemmel itthon lehet tartani a három pontot. További sok sikert az Újfehértónak!
Madalina György: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk, rengeteg párharc volt a meccs alatt. Ellenfelünk hathatós segítséggel megszerezte a vezetést és utána mindent megtett az eredmény megtartásáért. Rengeteg gólhelyzetet hagytunk ki, sajnáljuk, hogy nem sikerült nyerni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában