Vízilabda, Aqua SE

2023.11.21. 13:48

Olimpiai bajnok előtt játszottak a legkisebb vízilabdások

Az AQUA Sport Egyesület Nyíregyháza U12-es vízilabda csapata két mérkőzést játszott szombaton az Észak-keleti Gyermek IV-es I. fordulójában, Egerben. A mérleg egy győzelem, egy vereség.

Szon.hu

– Először az Aquatics Úszásoktató és Vízilabda SC (Miskolc) csapata ellen ugrottak vízbe a fiúk, ahol nagyon kemény letámadással és szép játékkal tudtak helyt állni. Ez a kemény munka, amit beletettek a játékba, már az első félidőben meglátszódott, ugyanis 10-1-es vezetéssel fordulhattunk a 3. negyedre. A csapatunk nagy részét 2012-es születésű játékosok alkotják de 2013-as és 2014-es születésű játékosok is helyet kaptak a csapatban, akik gólokkal tudták meghálálni az edzői bizalmat! A mérkőzést végül 12-4-re sikerült megnyernünk. A második meccsünket Tigra-Zf-Eger csapata ellen játszottuk, ahol az első negyedben még versenyben voltunk, de sajnos kijött a fáradtság a folytatásban. Bár nem sikerült győztesként elhagyni a medencét, de jó volt azt látni, hogy még az utolsó negyedben is fel tudták szívni annyira magukat a fiúk, hogy szépíteni tudtak az eredményen. Két nagyon tanulságos meccset tudtunk játszani, amiből tudhatjuk, hogy van keresnivalónk itt a továbbiakban is , de még kemény munka áll előttünk a következő fordulóig. Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok is megtekintette a meccseket, aki elismerően nyilatkozott a bajnokságban játszó gyerekekről –  tájékoztatott portálunkat Rudik Máté az AQUA SE gyermek csapat edzője.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában