Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Kisvárda Master Good

2024.01.22. 17:30

Magabiztos kisvárdai siker

Az NS Mura ellen játszotta második törökországi mérkőzését a rétközi egylet.

Driton Camaj (labdával) szerezte a Kisvárda második gólját.

Fotó: kisvardafc.hu

Az egyaránt egyszeres bajnok (2021) és kupagyőztes (1995) Mura a jelenlegi, tíz csapatot számláló bajnokságban a hatodik helyen áll, utolsó tavalyi mérkőzését december 13-án 1–0-ra megnyerte az NK Domzale ellen hazai környezetben. Keretét többnyire hazai játékosok alkotják, a légiósok között akad két horvát, valamin egy-egy koszovói, angol, olasz és montenegrói futballista.

A találkozó első félidejének végén egy nagyszerű keresztlabdát követőn került Boban Nikolov elé a játékszer, aki a kapu közvetlen közeléből nem hibázott, ezzel előnyhöz juttatva a rétközi gárdát.

Camaj, majd Szpaszics is betalált

Feczkó Tamás a 60. percben készült sorcserére, ám még ezt megelőzően megduplázta előnyét a magyar csapat, ismét egy remekbeszabott beadás zavarta meg a szlovéneket, amelybe Driton Camaj ért bele nagyszerűen. A 74. minutumban aztán a második sor is eredményesnek bizonyult, egy kiváló összjáték végén Milos Szpaszics talált a hálóba, ezzel háromra növelve a nyírségi előnyt.

A folytatásban próbált kijjebb jönni a Mura, minek eredményeképpen öt perccel a lefújás előtt Szpaszojecics megszerezte a gárda becsületgólját. 

A Kisvárda csütörtökön a kazah Kajszar Kizikorda ellen zárja a törökországi felkészülését.

Felkészülési meccs
NS Mura (szlovén)–Kisvárda Master Good 1–3 (0–1)
Kisvárda: Kovács M. – Cipetic, Matic, Széles, Körmendi – Nikolov, Melnik – Makowski, Balogh N., Camaj – Mesanovic A 60. perctől: Kovács M. (B. Ponomarenko, 79.) – R. Stefan, Lippai, Jovicic, Alic – Lucas, N. Ponomarenko – Navrátil, Ötvös, Szpaszics – Ilievszki. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Gól: Spasojevic (85.) illetve Nikolov (43.), Camaj (59.), Szpaszics (74.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában