Jégkorong

2024.02.07. 14:55

A madarak jó híreket csiripelnek a Szabolcsi Sólymokról

Ismét sikeresek voltak a Szabolcsi Sólymok

Az U8-as, tornagyőztes Szabolcsi Sólymok

Forrás: tudósítónktól

A Szabolcsi Sólymok legkisebb, U8-as korosztálya a Kazincbarcikai Ördögökkel, a Miskolci Jegesmedvékkel és a Zempléni Hiúzokkal mérkőzött, Margitics Zoltán csapata tornagyőztesként tért haza Nyíregyházára. Az eddigi kiemelkedő eredményeik alapján a szakmai vezetés arról döntött, hogy már ebben a szezonban magasabb szintű bajnokságba nevezi a csapatot.

A múlt hétvége eseményeihez tartozik, hogy a Szabolcsi Jégsport Egyesületből – kettős igazolással – öt U14-es korosztályú versenyző játszott a Zempléni Hiúzok csapatában a nagy pályás bajnokságon. Szekszárdon mindkét meccsüket megnyerték szombaton, míg vasárnap Baján szoros, végig kiélezett, izgalmas csatában egy góllal maradt alul a Sólymokkal kiegészített gárda.

Jó hír az egyesület háza tájáról: a megnövekedett sportolói létszám lehetővé teszi, hogy a következő bajnoki szezonban U16-os korosztályban is csapatot nevezzenek a Szabolcsi Sólymok.

Sátoraljaújhelyi Hiúzok csapata nyíregyházi erősítéssel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában