Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2024.02.09. 15:21

Nincs mese, ezúttal győzni kell

Bízni kell egymásban és a csapatban, csak így léphet előre a Kisvárda.

Boban Nikolovékra (5) ezúttal sem vár könnyű feladat.

Fotó: Gazdag Mihály

Folytatódik a téli szünetet követő erőltetett menet, néhány nap leforgása alatt ugyanis már a harmadik bajnokiját játssza az élvonalbeli Kisvárda Master Good. Az elmúlt két fordulóban sajnos egyetlen pontot sem tudtak otthon tartani Mesanovicék, így mostantól kezdve nagyon iparkodnia kell Feczkó Tamás csapatának, ha benn akar maradni.

Nem válhatnak hitehagyottá

Az összesített mérleget tekintve azzal került minimális előnybe a szombati ellenfél, a Puskás Akadémia, hogy hazai pályán megnyerte a két csapat legutóbbi, októberi bajnokiját. Ebben a párharcban ugyanis az azt megelőző tíz összecsapáson egyetlen otthoni siker sem született. Így aztán a Kisvárda is meglehetősen régen, csak az első Várkertben játszott meccsen nyert, még 2018. decemberében.

– Mindenféleképpen jelezni kellett a csapatnak, hogy ami a Fehérvár elleni mérkőzésen az első kapott gólt követően történt, az nem elfogadható – vezette fel a mérkőzést a csapat honlapján Feczkó Tamás. – Ilyet még egyszer sem éltem át, hogy a második félidő elején kapott gólt követően hitehagyottá válik a társaság. Az edzésmunkával eddig sem volt baj, mindig becsületesen és jól dolgoznak a futballisták, de a lényeg az, amit a meccseken látunk a pályán. Talán nem véletlen, hogy a szurkolók a Fradi elleni vereséget követően is megtapsoltak bennünket, a Fehérvár ellen azonban ők is érezték, hogy az a teljesítmény nagyon nem volt rendben. Azzal nem foglalkozunk, hogy a Puskásnak milyen eredménysora van. A céljaink megvalósulásához szükségünk van minden egyes pontra, ezen a mérkőzésen pedig csak a győzelem az elfogadható.

Labdarúgás: NB I., 19-20. forduló
Csütörtökön játszották - 19. forduló
Mezőkövesd Zsóry FC–Paksi FC 0–1 (0–0)
Mezőkövesd, Városi Stadion, 1451 néző, v.: Andó-Szabó. Gól: Szabó I. Bálint(47.).
Kecskemét–DVTK 2–1 (1–0)
Kecskemét, Széktói Stadion, 2127 néző, v.: Csonka. Gól: Horváth (17., 72.), illetve Pozeg Vancas (59.).

20. forduló
Szombat
Kisvárda Master Good–Puskás Akadémia FC, 12.30.
MTK Budapest–Fehérvár FC, 15.00.
DVSC–Ferencvárosi TC, 17.30.
Vasárnap
Paksi FC–Kecskeméti TE,12.30.
DVTK–Újpest FC, 14.45.
ZTE FC–Mezőkövesd Zsóry FC, 19.45.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában