Labdarúgás, NB III

2024.03.17. 16:40

Egy pontot hozott el a Sényő Rákospalotáról

Szon.hu

Az NB III 20. fordulójában a REAC vendége volt a Sényő FC Selyem-Ber gárdája. Döntetlen félidöt követően Nagy Sándor alakulata szerezte meg a vezetést, amelyet perceken belül egalizáltak a hazaiak. Az eredmény már nem változott, így a Sényő egy ponttal gazdagodott.

REAC–Sényő FC Selyem-Ber 1–1 (0–0)
Budapest, Budai II. László Stadion, v.: Drabon. REAC: Dulka – Kárász, Lustyik (Újvári, 52.), Kaszala (Horváth, 64.), Lakatos (Csákány, 75.), Nagy G., Micheller (Tóth M., 75.), Tóth B., Tóth Gy., Bedő, Mészáros. Edző: Dinka Balázs. Sényő: Talián – Márton, Kapavina K., Garda (Schmidt, a szünetben), Farkas, Szokol, Vámos G., Ur (Szopkó, 37.), Kapacina V. (Torkos, 68.), Vámos M., (Nagy N., 80.), Orosz. Edző: Nagy Sándor. Gól: Tóth Gy. (78.), illetve Szokol (71.). Kiállítva: Újvári (61.). 
Nagy Sándor: – A minimális célt teljesítettük, magunk mögött tartottuk a REAC-ot. A mérkőzés összképe alapján reális eredmény született, van azonban egy kis keserűség bennünk, mert emberelőnyben megszereztük a vezetést, sajnos azonban nem sikerült megtartanunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában