Futsal

2024.03.01. 09:02

Tizenhárom gólos mérkőzést nyert a Nyírbátor

A Nyírbátori SC 8–5-re legyőzte a Maglódot a futsal NB I. alsóházi rájátszásának 2. fordulójában.

A nyírbátori játékosok sérült csapattársuknak üzentek a mérkőzés előtt

Forrás: klub

Az alsóházi rájátszást a Nyírbátor indította a legjobb pozícióból, amire az első fordulóban ráerősített a pécsi győzelemmel. Az „alsó” hatosban minden gárda azért küzd, hogy elkerülje a kiesést, amire igen jó esélye van a bátoriaknak, sőt, a tervek szerint a csapat jóval zárás előtt lezárná a legfontosabb kérdéseket, és hogy az előző idényhez képest az előrelépés is meglegyen, megszereznék a hetedik helyet.

Ennek eléréséhez kötelező volt megverni a Maglódot csütörtök este. A játékosok előbb a térdműtéten átesett csapattársuknak, Dobi Attilának üzentek, majd az alsóház mezőnyének, ugyanis magabiztos sikert arattak. Bartha Balázs egy percen belül duplázott, Csorvási Ádám góljával pedig az ötödik percben már hárommal mentek a hazaiak. Az újonc szépített ugyan, de Elek Gergő csapata már az első félidőben 5–2-re vezetett.

A vendégek fordulás után ráijesztettek a Nyírbátorra, két gyors góllal visszajöttek a meccsbe, ám Varga Dániel, Csoma Alpár és Szabó Steven egy-egy találata eldöntötte a mérkőzést (8–5).

A Bátor ezzel a sikerrel továbberősítette pozícióját és magabiztosan várhatja a hétfői, Újpest elleni rangadót.

Futsal: NB I., alsóházi rájátszás, 2. forduló

Nyírbátori SC–Maglód 8–5 (5–2)
Nyírbátor, v.: Szabó, Szűcs (Vilmány).
Nyírbátor: Bazsányi – Szabó, Szentes-Bíró, Marouan, Orosz. Csere: Tóth, Varga, Bartha, Sánta, Karácsony, Csorvási, Molnár, Szucsányi, Csoma. Vezetőedző: Elek Gergő.
Maglód: Klcsó – Kerepesi, Vékei, Milavecz, Jenei. Csere: Bohony, Buzás, Horváth, Csóri, Nedeljkovics, Seregy, Talabér, Papp. Vezetőedző: Tánczos Tibor.
Gól: Bartha (4., 4.), Csorvási (5.), Orosz (8.), Szabó (15., 39.), Varga (29.), Csoma (31.), illetve Kerepesi (7.), Vékei (19.), Milavecz (22.), Horváth (23., 40.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában