Sportprogram

2024.04.08. 15:22

A célegyenesbe fordulva

Az utolsó harmadához érkeztek a bajnoki csatározások.

Tovább robog a Szpari-vonat.

Fotó: Trifonov Éva

A Fatum-Nyíregyháza keddi mérkőzése mellett természetesen vármegyénk egyéb kiemelt csapatai is érdekeltek lesznek a héten.

Rájátszásra hangolva

A férfi kosárlabda NB I./B Piros csoportjában is kezdetét veszi a rájátszás, a Hübner Nyíregyháza BS az Újbuda MAFC csapatával találkozik, a párharc első összecsapását csütörtökön vívják a fővárosban a felek, míg a sorozat második találkozóját vasárnap a Continental Arénában rendezik. Papíron a MAFC az esélyesebb, ám Merim Mehmedovic csapata az alapszakasz második felében többször is bizonyította, hogy egy igencsak kellemetlen ellenfél, tipikusan olyan, aki bárki ellenében meglepetéssel szolgálhat. 

Az élvonalbeli Kisvárda Master Good labdarúgói továbbra is a kiesés elől menekülnek, amire még akkor is elég kevés a sansz, ha a legutóbbi fordulóban pontot szerzett a gárda. A szombati ellenfél, az Újpest sincs túl jó formában, ám a felek között jelenleg tizenhárom pont a differencia, ami valljuk be őszintén, eléggé behozhatatlannak tűnik. 

Ellenben a Nyíregyháza Spartacus FC továbbra is a másodosztály bajnoki ­címének legfőbb várományosa. Az ehhez vezető út következő lépcsőfokaként vasárnap a Kazincbarcika otthonából kell elhozni a három pontot.

Heti sportprogram
Kedd
Röplabda. Női Extraliga, rájátszás: Fatum-Nyíregyháza–Újpest, Continental Aréna, 18.
Csütörtök
Kosárlabda. NB I./B, Piros csoport, rájátszás: Újbuda MAFC–Hübner Nyíregyháza BS, Budapest, 18.30.
Szombat
Labdarúgás. NB I.: Kisvárda Master Good–Újpest, Várkerti Stadion, 14.30.
Vasárnap
Kosárlabda. NB I./B, Piros csoport, rájátszás: Hübner Nyíregyháza BS–Újbuda MAFC, Continental Aréna, 17.
Labdarúgás. NB II.: Kazincbarcika–Nyíregyháza Spartacus FC, Kazincbarcika, 17.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában