Futsal, NB I., Nyírbátori SC

2024.04.09. 13:28

Megőrizte makulátlanságát a Nyírbátor

A Maglód ellen is hozta a kötelezőt Elek Gergő csapata.

Újabb győzelmet ünnepelhetett a Nyírbátor.

Fotó: Klub

Az alsóház éllovasa, a Nyírbátori SC Monorra látogatott, ahol Mag-Log Maglódi TC csapata várt Elek Gergő egyletére. A sereghajtó Tánczos Tibor társasága még nem tudott győzni a ráadásban, ahogyan azt a vezetőedző korábban már többször is elmondta, nem tudták a szezon során kiküszöbölni azt, hogy óriási egyéni hibákból kapjanak gólokat.

Papírforma nyírbátori siker

Nem volt ez másképp ezúttal sem, hiszen Szabó Steven góljával már az ötödik percben vezetéshez jutott a Bátor, amire a nyírségi csapat marokkói válogatott légiósa Marouan Ayman válaszolt, aki egy szerencsétlen mozdulat után talált a saját hálójába. A félidő végéhez közeledve előbb Bartha Balázs, majd Sánta János növelte, vagy inkább mondjuk úgy, hogy döntötte el a három pont sorsát. A fordulást követően Szabó duplázott, amire Molnár Szabolcs még egy lapáttal rá tett, így már négygólos volt a vendég előny. 

A végjátékban már kiengedett a szabolcsi klub, Milavecz és Jenei révén így meglőtte a maga becsületgóljait a Maglód, ám ez már nem osztott vagy szorzott, hetedik alsóházi meccsén a hetedik győzelmét ünnepelhette a Nyírbátor.

Futsal: NB I., rájátszás, 7. forduló

Alsóház
Maglód–Nyírbátor 3–5 (1–3)
Monor, v.: Wittner, Kovács G. (Góbi).
Maglód: Szacskó – Vékei, Milavecz, Sallai, Jenei. Csere: Bohony, Horváth, Csóri L., Seregy, Érsek, Csóri B., Szabó D., Talabér, Papp. Vezetőedző: Tánczos Tibor. 
Nyírbátor: Bazsányi – Szentes Bíró, Bartha, Orosz, Molnár. Csere: Dobi, Szabó S., Varga, Sánta, Diboune, Marouan, Csorvási, Szucsányi, Csoma. Vezetőedző: Elek Gergő. 
Gól: Marou (öngól), Milevecz, Jenei, illetve Szabó S. 2, Bartha, Sánta, Molnár.

Az alsóház állása
1. Nyírbátor     7    7    -    -    41-29    28
2. Aramis    7    4    1    2    29-22    17
3. MFA    7    4    1    2    26-19    14
4. Újpest    7    2    1    4    28-34    12
5. PTE-PEAC    7    2    -    5    22-33    9
6. Maglód    7    -    1    6    23-32    3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában