Labdarúgás, NB III, Északkeleti csoport

2024.04.14. 13:29

Nem bírt egymással a két élcsapat Kisvárdán

Szon.hu

Forrás: KISVARDAFC.HU

Az NB III Északkelti csoportjának 24. fordulójában vasárnap délelőtt az éllovas Putnokot látta vendégül a Kisvárda tartalékcsapata. A gól nélküli kilencven perc nagy csatát hozott, így mindkét gárda egy ponttal lett gazdagabb.

Kisvárda II–Putnok 0–0
Kisvárda, Várkerti Sporttelep. V.: Muhari. Kisvárda II: B. Ponomarenko – Kozacsuk, Králik P., Rubus, Szirota, Bíró R., Osztrovka, Szikszai (Sikorszki, 78.), N. Ponomarenko (Simon M., 78.), Ésik Á. (Pongó-Dankai, 59.), Kristófi. Edző: Gerliczki Máté. Putnok: Mészáros D. – Galacs, Szabó K., Tordai, Nemes M., Dobrovolszki (Mrva, 69.), Vattay, Váradi Á., Pócsik (Kovács D., 79.), Korbély, Lőrincz A. Edző: Szala Ákos.
Gerliczki Máté: – Az első félidő hatalmas iramot és rég nem látott színvonalú NB III-as mérkőzést hozott. A második félidőben emiatt és a nagy hőségben már elfáradtak a csapatok és az már nem volt színvonalában olyan mint az első. A rangadónak mindenképpen megfelelt a mérkőzés képe. Nagyon-nagyon büszke vagyok a csapatra és a kollégákra, mert fantasztikusan felkészültek voltak és egy ilyen jó gárda ellen maximálisan helytálltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában